Rotsvast.nl

 

Gemeubileerd verhuren Utrecht?

 

Wilt u gemeubileerd verhuren?

Wij zijn uw partner voor het snel en goed verhuren van uw gemeubileerde woning. We zijn de grootste verhuurmakelaar in de regio Utrecht en omgeving. Met onze specialisatie, kennis en uitgebreide netwerk slagen we erin om snel en goed uw gemeubileerde woning te verhuren.

Onze aanpak bij gemeubileerd woningverhuur

  • Service, snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop.verhuren rotsvast utrecht
  • In een persoonlijk gesprek geven we u informatie over de mogelijkheden van verhuur.
  • We denken met u mee en geven advies hoe uw woning snel en goed te verhuren.
  • We verzorgen gratis de marketing en bemiddeling voor u.
  • Op basis van uw voorwaarden selecteren we huurders.
  • We doen altijd een check op kredietwaardigheid.
  • We kunnen alle vormen van huurcontracten verzorgen.
  • Desgewenst doen we periodieke inspecties op uw woning.
  • U kunt kiezen uit verschillende vormen van beheer van uw woning.

Soorten gemeubileerde verhuurwoningen

Vanwege de grote vraag naar woningen in de regio Utrecht is Rotsvast altijd op zoek naar nieuwe, goede woningen om te verhuren. In de prijsklasse tussen de € 680,- (kamers) en € 1.250,- (appartementen) huur per maand is een grote groep woningzoekenden via Rotsvast op zoek naar goede woningen. Wij kunnen uw woning binnenkort ook aanbieden aan deze grote doelgroep!

Ook gezinswoningen met een huurprijs tussen de € 1.250,- en de € 2.950,- kunnen via Rotsvast een geschikte huurder vinden. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en nemen de woning vandaag nog op in ons woningbestand en brengen uw woning daarmee onder de aandacht van meer dan 300.000 woningzoekenden!

Naast een gemeubileerde woning verhuren, kunt u bij ons dus ook terecht voor het ongemeubileerd verhuren van:

kamer verhuren studio verhuren appartement verhuren woning verhuren

Verhuren zonder zorgen

Ook kunnen we u alle zorg uit handen nemen als het gaat om het beheer van uw gemeubileerde woonruimte. Dat varieert van financieel beheer tot huurgarantie. In het laatste geval kunnen we u all-in beheer aanbieden inclusief garantie van de huuropbrengst bij wanbetaling van de huurder. Tegelijkertijd wordt de huurder binnen 3 maanden uit uw woning gezet. Bij Rotsvast kunt kiest u dus voor verhuren zonder zorgen!

Meer informatie over uw gemeubileerde woning verhuren?

We staan u graag te woord voor meer informatie en advies over de verhuur van uw kamer, appartement of huis. U kunt uw woonruimte direct aanmelden voor de verhuur, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Meer informatie