Rotsvast.nl

 

Appartement verhuren in Utrecht?

Uw appartement in Utrecht verhuren?

verhuren rotsvast utrechtWilt u uw appartement in Utrecht verhuren? Bijvoorbeeld omdat u voor langere tijd naar het buitenland gaat of omdat het te koop staat en nog niet verkocht is, maar u al wel bent verhuisd. Rotsvast kan u helpen met de verhuur van uw appartement. Wij zijn de grootste verhuurmakelaar in de regio Utrecht en omgeving. We beschikken over een jarenlange ervaring op de woningmarkt. Door onze specialistische kennis en ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat uw appartement snel wordt verhuurd.

Onze aanpak bij de verhuur van uw appartement

In een gratis adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden van de verhuur van uw huis, zodat u precies weet wat u wel en niet kunt verwachten. We zetten uw appartement direct op onze site, met een complete beschrijving en foto's, en verspreiden deze binnen ons grote netwerk. Vervolgens doorlopen we de volgende stappen om uw appartement zo snel mogelijk te verhuren:

  • We plannen bezichtigingen in met potentiële huurders.
  • Wij verzorgen de complete en kritische selectieprocedure van de kandidaten op basis van identiteitsbewijs en inkomensgegevens.
  • Wanneer we de geschikte huurder hebben gevonden, stellen we de huurovereenkomst op, voeren we de inspectie uit, zodat er een inspectierapport beschikbaar is.
  • We zorgen we voor de sleuteloverdracht.

Naast een appartement verhuren, kunt u bij Rotsvast Utrecht ook terecht voor:

kamer verhuren studio verhuren gemeubileerd verhuren woning verhuren

Financieel en/of technisch beheer van uw appartement

Heeft u ook geen zin of tijd om u met de betaling van de huur en andere zaken bezig te houden of met eventuele reparaties die plaats dienen te vinden, dan kunt u ook het beheer van uw appartement onderbrengen bij Rotsvast. U heeft dan letterlijk nergens omkijken meer naar, wij zorgen voor de verhuur van uw appartement en alles eromheen. Verhuren zonder zorgen dus!

Meer informatie over het verhuren van uw appartement?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Meer informatie