Rotsvast.nl

 

Woning verhuren in Veldhoven?

MEer info over woningVERHUUR

Woning verhuren in Veldhoven

Denkt u er over uw woning in Veldhoven te verhuren?

Met multinational ASML, het Máxima Medisch Centrum en het toekomstige Health Technology Park is Rotsvast Eindhoven is altijd op zoek naar nieuw aanbod in Veldhoven.

Veldhoven is vestigingsplaats van diverse grote bedrijven die in de Brainport regio een belangrijke rol spelen. Maar ook enkele kleinschalige innovatieve bedrijven zijn in Veldhoven gevestigd. Hierdoor biedt Veldhoven  veel arbeidsplaatsen. Voor al deze, veelal internationale, medewerken is huisvesting nodig. Rotsvast Eindhoven neemt een groot deel van deze huisvesting voor zijn rekening.

Ook de ligging ten opzichte van de High Tech Campus, de Internationale School, Eindhoven Airport en Best maakt Veldhoven steeds vaker een interessante woonlocatie voor ondermeer expats.

Bent u eigenaar van een woonhuis, appartement of studio in Veldhoven en denkt u er aan deze te verhuren? Wij maken graag een geheel vrijblijvende afspraak waarbij wij een huurprijs adviseren en al uw vragen met betrekking tot de verhuur van uw woning beantwoorden. 

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!