Rotsvast.nl

 

Woning huren in Ulvenhout?

BEKIJK ONS AANBOD

Huurwoning in Ulvenhout

Ten zuiden, op slechts 10 auto minuten van het centrum van Breda is het dorp Ulvenhout gelegen. In Ulvenhout zijn scholen, openbaar vervoer, winkels, bossen en speel-/sportmogelijkheden  op loopafstand aanwezig. De woonomgeving is hierdoor (ook) ideaal voor gezinnen met kinderen. De verbindingen naar Breda/Bavel (met. o.a. snelfietspaden) zijn absoluut goed. Dit geldt eveneens voor de aansluitingen op het centrale wegennet (aansluiting op A58 en A15). Ulvenhout is een dorp met een uitstekend woon cq. leefklimaat. Voor lange en kortere periodes verhuren wij in dit geliefde dorp appartementen en eengezinswoningen.

U wilt een huis huren in Ulvenhout? U heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven bij een woningbouwvereniging, waar over het algemeen een wachtlijst geldt, of u kunt in de vrije sector een huis huren, zonder wachtlijst en vaak op betere locaties. Het zelf vinden van een geschikte woning kan lastig zijn, bezichtigingen kosten veel tijd en u heeft met veel verschillende mensen te maken. Dan is het nuttig Rotsvast Breda in te schakelen.

U geeft aan ons aan wat u zoekt, in welke prijsklasse en in welke omgeving u wilt wonen. Ook van belang zijn de gewenste grootte van de woning, wel of geen buiten, de etage, winkels en scholen in de buurt, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd etc.

Wij maken vervolgens een voorselectie en voor de woningen waar uw interesse naar uit gaat plannen we de daadwerkelijke bezichtigingsronde in. Wij werken bovendien samen met vele collega’s en beschikken daarom over een zeer ruim aanbod van huurwoningen in alle prijsklassen.

Meer weten over het huren van een huis in Ulvenhout?

Rotsvast Breda, met woningaanbod in West-Brabant, heeft in de afgelopen jaren vele tevreden huurders aan een huurhuis in Ulvenhout geholpen.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!