Rotsvast.nl

 

Woning verhuren in Zoetermeer?

Vraag de gratis brochure aan

Wat kunnen wij betekenen voor u als verhuurder?

Rotstvast Zoetermeer verhuurt en beheert diverse woonhuizen in Zoetermeer en omstreken. Hierdoor beschikken wij over een ruim netwerk van kandidaten. Binnen Zoetermeer en omstreken staat Rotsvast Zoetermeer goed bekend.

Hoe gaan we te werk bij het verhuren van uw woning?

Om de kandidaten direct een compleet beeld van uw woning te geven, plaatsen wij uw woning, inclusief foto's, op onze website. Woonhuizen zijn erg in trek bij gezinnen. Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw woning

De kandidaten dienen te voldoen aan een, vanuit ons opgestelde, set duidelijke eisen. Hier leest u alles over in onze verhuurdersbrochure. 
Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Daarnaast letten wij op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden er afspraken gemaakt voor bezichtigingen. Vervolgens zorgen wij voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Naast de verhuur van uw woning, kunnen wij het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen. Vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.