Rotsvast.nl

 

Vastgoedbeheer in Zoetermeer

Vraag de gratis brochure aan

Vastgoedbeheer in Zoetermeer via Rotsvast

Wilt u uw woning laten beheren door Rotsvast? Rotsvast is gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning, geen omkijken naar het beheer of contact met de huurder.

Wat is vastgoedbeheer?

Vastgoedbeheer is het laten beheren van uw woning door een vastgoedbeheerder. De vastgoedbeheerder is een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van de woning. Er zijn verschillende vormen van vastgoedbeheer. Zo is er financieel- en technisch beheer. Met een vastgoedbeheerder hoeft u geen contact te hebben met de huurder en wordt u compleet ontzorgt na de verhuur van uw woning.

Soorten vastgoedbeheer

Er zijn verschillende vormen van vastgoedbeheer; zo is er financieel- en technisch beheer. Bij Rotsvast zijn al deze vormen van vastgoedbeheer afneembaar. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een combinatie tussen de twee vormen van vastgoedbeheer te kiezen.

Financieel vastgoedbeheer

Financieel beheer zorgt ervoor dat u als verhuurder geen omkijken meer heeft naar de administratie betreft de verhuur van de woning. Rotsvast verzorgt onder andere de huurfacturen, het incasseren van de huur, bewaking van huurachterstanden, huurverhogingen etc.  Daarnaast verzorgt Rotsvast ook het gehele incassotraject, eventueel tot met inschakeling van een gerechtsdeurwaarder.

Technisch vastgoedbeheer

Technisch beheer gaat in op het onderhoud van de woning. Met een technisch vastgoedbeheerder hoeft u zich geen zorgen te maken om reparatievragen of technische storingen. Daarnaast verzorgt Rotsvast ook de inspectie van klachten, onderhoudsvoorstellen en eventuele periodieke inspecties indien gewenst.

Voordelen van Rotsvast als vastgoedbeheer in Zoetermeer

  • Vastgoedbeheerder met meer dan 30 jaar ervaring
  • Rotsvast onderhoud al het contact met de huurder, u heeft nergens omkijken naar
  • Rotsvast treed op als toezichthouder en gaat om met problemen, klachten en vragen
  • Rotsvast biedt alle mogelijke vormen van vastgoedbeheer
  • Rotsvast is bekend met alle wet- en regelgeving
  • Rotsvast heeft een brede kennis van de vastgoedmarkt

Kosten van vastgoedbeheer

Voor technisch- en financieel beheer rekenen we een percentage van de huur. Wij geven u graag persoonlijke informatie over de kosten van het vastgoedbeheer voor uw woning. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere woningen bij ons onder te brengen voor vastgoedbeheer. Heeft u een groot aantal woningen? In dat geval maken samen met u afspraken op maat.

Wilt u kiezen voor vastgoedbeheer via Rotsvast?

Heeft u interesse om uw woning door Rotsvast te laten verhuren in combinatie met vastgoedbeheer? Vul dan ons contactformulier in en vraag direct de brochure aan.