Rotsvast.nl

 

Appartement verhuren in Zoetermeer

Vraag de gratis brochure aan

Appartement verhuren in Zoetermeer via Rotsvast

Wilt u uw appartement in Zoetermeer of omgeving verhuren? Rotsvast is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen. Dit type woning is zeer in trek bij starters en jonge stelletjes waardoor wij appartementen snel kunnen verhuren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw appartement te verhuren aan expats. Het is via ons zowel mogelijk om uw appartement tijdelijk of voor langere tijd te verhuren. Wij helpen u niet alleen met het vinden van de ideale huurder maar kunnen u ook ondersteunen in het beheer van de woning.

Hoe wilt u uw appartement verhuren?

Er zijn verschillende verhuurconstructies voor u als verhuurder beschikbaar. Rotsvast is een allround verhuurmakelaar welke alle vormen van verhuur en beheer aanbied. Dit zijn de verschillende verhuuropties:

 1. Rotsvast helpt u enkel bij het vinden van een huurder (u verzorgt zelf het vastgoedbeheer)
 2. Rotsvast helpt u bij het vinden van een huurder en verzorgt het vastgoedbeheer
 3. U heeft zelf een huurder gevonden maar laat het vastgoedbeheer aan Rotsvast over

Verhuren via Rotsvast

Voor professionele verhuur is Rotsvast uw partner. Onze verhuurmakelaars nemen u alle zorg uit handen:

 • Grootste landelijke verhuurmakelaar met meer dan 30 jaar ervaring
 • Lokale kantoren gespecialiseerd in de lokale markt
 • Zorgvuldige screening van potentiële huurders
 • Vrijblijvend adviesgesprek over de verhuur van uw huis
 • Plannen van bezichtigingsafspraken met geïnteresseerde huurders
 • Plannen van voorstelafspraak tussen huurder en verhuurder
 • Verzorgen van de huurovereenkomst, sleuteloverdracht en financiële afhandeling
 • Optioneel: vastgoedbeheer (technisch, commercieel, administratief en financieel beheer van de woning)

Verhuur uw appartement in 4 stappen

Een appartement verhuren via Rotsvast verloopt als volgt:

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met u over de verhuur van uw appartement. Hierbij lichten wij onze werkwijze en visie toe als verhuurmakelaar. Daarnaast geven we advies over een huurprijsindicatie en informatie over de verhuurmarkt in het algemeen.

Stap 2: Plaatsen van een advertentie

Vervolgens plaatsen wij een verhuuradvertentie van uw huurappartement op onze website. Deze advertentie verspreiden we vervolgens binnen ons netwerk. Zo komt de verhuuradvertentie ook op een tal van andere websites te staan zoals pararius.nl en expatrentals.com. Op deze manier gaan we opzoek naar een geschikte huurder.

Stap 3: Bezichtiging en screening potentiële huurder

Zodra we een geïnteresseerde huurder voor uw appartement hebben gevonden, plannen wij een bezichtigingsafspraak met één van onze verhuurmakelaars. Daarnaast beoordelen we de gegevens van de potentiële huurder. Indien positief, nemen wij contact met u op om de kandidaat-huurder te ontmoeten en de verhuurvoorwaarden te bespreken.

Stap 4: Afhandeling

Zodra u akkoord geeft voor het verhuren van uw appartement, stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen we voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Daarnaast maken wij een digitaal incheckrapport met foto’s zodat de status van uw appartement voor verhuur is vastgelegd.

Optioneel: Beheer van uw appartement

Na het verhuren van uw appartement dient u als verhuurder de woning te beheren. U bent nu namelijk verantwoordelijk voor het technische, administratieve, commerciële en financiële beheer. Wilt u echter compleet ontzorgt worden bij de verhuur van uw appartement? Laat dan het vastgoedbeheer via Rotsvast lopen. U heeft dan geen omkijken meer naar de woning en ontvangt iedere maand de huur.

Uw appartement in Zoetermeer verhuren?

Heeft u interesse om appartement door Rotsvast te laten verhuren? Vul dan ons contactformulier in en vraag direct de brochure aan.