Rotsvast.nl

 

Wilt u uw studio verhuren?

Vraag de gratis brochure aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Rotsvast Tilburg verhuurt en beheert diverse studio’s in Tilburg en omstreken. Een studio is uitgerust met faciliteiten als een badkamer, keuken en toilet en deze zijn in vrijwel alle gevallen voor eigen gebruik en hoeven niet te worden gedeeld met medebewoners. Studio’s zijn geschikt voor maximaal één, meestal werkend, persoon.

Hoe gaan wij te werk bij het verhuren van uw studio?

Rotsvast Tilburg staat goed bekend in Tilburg bij o.a. de universiteit en hogescholen, mede hierdoor beschikken wij over een ruim netwerk van kandidaten. We plaatsen de studio op onze website inclusief foto's, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw studio krijgen. Studio’s zijn zeer in trek bij pas afgestudeerden en worden daarom snel verhuurd.

Wij dragen ook zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw studio

Voor de verhuur van uw studio hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Het voordeel voor u als eigenaar is dat er geen kosten aan verbonden zijn om uw studio te verhuren en wij verzorgen de complete en kritische kandidatenselectie.

We selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).

Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen. Wij zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Wij rekenen een eenmalige vergoeding voor onze verhuurdienst, vraag onze medewerkers voor een toelichting.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat (hier rekenen wij eenmalig een bedrag voor).
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast de verhuur van uw studio, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.