Rotsvast.nl

 

Wilt u uw gemeubileerde woning verhuren?

Vraag de gratis brochure aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Rotsvast Tilburg verhuurt en beheert diverse gemeubileerde woonhuizen of appartementen in Tilburg en omstreken. Voor ons betekent gemeubileerd: compleet ingericht en direct te bewonen, kandidaten kunnen hun koffers hier uitpakken zonder dat het appartement of woonhuis nog enig werk vereist.

Hoe gaan wij te werk bij het verhuren van uw gemeubileerde woonruimte?

Rotsvast Tilburg staat goed bekend in Tilburg bij o.a. vele bedrijven, de universiteit en hogescholen, bovendien beschikken wij over een ruim netwerk van kandidaten. We plaatsen uw gemeubileerde woning op onze website inclusief foto's, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw woning krijgen. De gemeubileerde woningen zijn zeer in trek bij expats, deze mensen hebben een tijdelijke aanstelling bij een bedrijf in en rondom Tilburg, of zij komen les geven aan de universiteit.

Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw gemeubileerd woonhuis of appartement

Voor de verhuur van uw gemeubileerde woonruimte hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Het voordeel voor u als eigenaar is dat er geen kosten aan verbonden zijn om uw gemeubileerde woning te verhuren en wij verzorgen de complete en kritische kandidatenselectie.

Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Wij rekenen een eenmalige vergoeding voor onze verhuurdienst, vraag onze medewerkers voor een toelichting.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat (hier rekenen wij eenmalig een bedrag voor).
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast de verhuur van uw gemeubileerde woonruimte, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.