Rotsvast.nl

 

Wilt u uw appartement verhuren?

Vraag de gratis brochure aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verhuren en beheren diverse appartementen in Tilburg en omstreken. Appartementen zijn zeer in trek bij stelletjes die voor het eerst gaan samenwonen en worden daarom snel verhuurd.

Hoe gaan wij te werk bij het verhuren van uw appartement?

Rotsvast Tilburg staat goed bekend in Tilburg en we beschikken over een ruim netwerk van kandidaten. We plaatsen uw appartement op onze website inclusief foto's, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw appartement krijgen.

Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw appartement

Voor de verhuur van uw appartement hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Het voordeel voor u als eigenaar is dat er geen kosten aan verbonden zijn om uw appartement te verhuren en wij verzorgen de complete en kritische kandidatenselectie. Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Daarnaast letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.

We zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Wij rekenen een eenmalige vergoeding voor onze verhuurdienst, vraag onze medewerkers voor een toelichting.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat (hier rekenen wij eenmalig een bedrag voor).
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast de verhuur van uw appartement, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.