Rotsvast.nl

 

Huis verhuren in Dordrecht?

Vraag de gratis brochure aan

Huis verhuren via Rotsvast Dordrecht

Rotsvast is al ruim 25 jaar actief op het gebied van het verhuren van huizen in Dordrecht. Voor veel eigenaren van vastgoed zorgen wij ervoor dat hun huis snel verhuurd wordt aan betrouwbare huurders en nemen wij veel zorgen uit handen. Woonhuizen zijn erg in trek bij gezinnen en daarom ook makkelijk te verhuren.

Hoe gaan wij te werk bij het verhuren van uw huis?

We plaatsen uw huis op onze website inclusief foto´s, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw huis krijgen. Voor de verhuur van uw huis hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen en de keuze gemaakt voor de meest geschikte kandidaat, welke we dan ook aan de verhuurder voorleggen. Bij akkoord zorgen we voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat. Tot slot regelen we de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betaling.

In het kort doorlopen we dus de volgende stappen:

  • Plaatsing van uw appartement op onze website.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten.
  • Plannen van bezichtigingen.
  • Keuze maken voor de meest geschikte huurder.
  • Huurovereenkomst opstellen en bespreken met de kandidaat.
  • Zorgdragen voor de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betaling.

Interesse in het verhuren van uw huis in Dordrecht?

Interesse om te gaan verhuren in Dordrecht? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het formulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.