Rotsvast.nl

 

Gemeubileerd verhuren in Dordrecht?

Vraag de gratis brochure aan

Gemeubileerd verhuren via Rotsvast Dordrecht

Rotsvast is al ruim 25 jaar actief op het gebied van het verhuren van gemeubileerde woonhuizen of appartementen in Dordrecht. Voor veel eigenaren van vastgoed zorgen wij ervoor dat hun woning snel verhuurd wordt aan betrouwbare huurders en nemen wij veel zorgen uit handen. Gemeubileerde woonhuizen zijn erg in trek bij bijvoorbeeld expats, die dan direct in de woning kunnen trekken, zonder dat deze nog enig werk vereist.

Hoe gaan wij te werk bij het verhuren van uw woning?

We plaatsen uw woning op onze website inclusief foto´s, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw woning krijgen. Voor de verhuur van gemeubileerde woningen hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen en maken we een keuze voor de meest geschikte huurder, welke we dan ook aan u voorleggen. Vervolgens zorgen we voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat. Tot slot dragen we zorg voor de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betaling.

Samengevat

  • Plaatsing van uw appartement op onze website.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten.
  • Plannen van bezichtigingen.
  • Keuze maken voor de meest geschikte huurder.
  • Huurovereenkomst opstellen en bespreken met de kandidaat.
  • Zorgdragen voor de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betaling.

Interesse in het verhuren van uw woning in Dordrecht?

Interesse om te gaan verhuren in Dordrecht? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het formulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.