Rotsvast.nl

 

Appartement verhuren in Dordrecht?

Vraag de gratis brochure aan

Appartement verhuren via Rotsvast Dordrecht

Rotsvast is al ruim 25 jaar actief op het gebied van het verhuren van appartementen in Dordrecht. Voor veel eigenaren van vastgoed zorgen wij ervoor dat hun appartement snel verhuurd wordt aan betrouwbare huurders en nemen wij veel zorgen uit handen. Appartementen zijn zeer in trek bij stelletjes die voor het eerst gaan samenwonen en worden daarom snel verhuurd.

Hoe gaan we te werk bij de verhuur van uw appartement?

We plaatsen uw appartement op onze website inclusief foto´s, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw woning krijgen. De uiteindelijke huurder van uw appartement moet aan een set duidelijke eisen voldoen. Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan de criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen en wordt de beste kandidaat gekozen. Vervolgens stellen we de huurovereenkomst op en bespreken deze met de kandidaat. Daarnaast dragen we zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling.

In het kort doorlopen we dus de volgende stappen:

  • Plaatsing van uw appartement op onze website.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten.
  • Plannen van bezichtigingen.
  • Keuze maken voor de meest geschikte huurder.
  • Huurovereenkomst opstellen en bespreken met de kandidaat.
  • Zorgdragen voor de sleuteloverdracht en de afwikkeling van de betaling.

Interesse in het verhuren van uw appartement?

Interesse om te gaan verhuren in Dordrecht? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het formulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.