Rotsvast.nl

 

VBO lidmaatschap Den Haag

meer info over woning verkopen

VBO lidmaatschap Rotsvast Den Haag

Rotsvast Den Haag is al ruim 26 jaar actief op de huur en verhuur markt in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Leiden en omgeving als makelaar. Met een enorme ervaring en kennis van de plaatselijke markt, kunnen zij hun klanten optimaal van dienst zijn bij het vinden van een woning, gestoffeerd, gemeubileerd of voor short stay en bij het beheer van de woningen.

Steeds meer vragen kwamen van klanten om ook te begeleiden bij de aan- en/of verkoop van een woning in het werkgebied van Rotsvast en ook beleggers doen al jaren zaken met Rotsvast inzake het vinden van geschikte beleggingspanden voor de verhuur.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, wordt de dienstverlening daarom uitgebreid met koop en verkoop van woningen en beleggingspanden. Rotsvast is lid geworden als gecertificeerd makelaar van VBO makelaars en kan nu ook op Funda adverteren en zoeken.

Voortaan kunt u dus eerst bij voorbeeld een woning huren en Rotsvast rustig laten zoeken naar een geschikte koopwoning over een tijd wanneer het u beter uitkomt of uw plannen definitief zijn.

Ook verhuurders die hun woning willen verkopen, maar misschien nog betere tijden willen afwachten en eerst willen verhuren kunnen nu terecht bij Rotsvast Den Haag bv.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!