Rotsvast.nl

 

Beheer in Den Haag?

MEer info over vastgoedbeheer

Onroerend goed beheer: alle gemak onder 1 dak, zorgeloze verhuur

Naast onze verhuurmakelaardij behoort het beheer van woonruimtes en bedrijfsruimtes tevens tot onze kernactiviteiten. Iedere eigenaar van onroerend goed kan via Rotsvast Den Haag het financieel en technisch beheer aan ons kantoor uitbesteden.

Of u nu als particuliere belegger uw woonruimte of meerdere panden wilt verhuren, of als u tijdelijk in het buitenland verblijft, wij nemen u graag alle taken die bij de verhuur van uw onroerend goed komen kijken uit handen.

Onze beheertaak bestaat onder andere uit het verzorgen van alle uit de verhuur voortvloeiende correspondentie, de huurincasso, de verplichte (administratieve) beslommeringen en onderhoud.
Tevens begint goed beheer bij een goede selectie van de huurders. Deze worden door ons zorgvuldig gescreend.

Betaling van de huur van de woonruimte

De huur van de woonruimte wordt maandelijks tijdig geïnd door Rotsvast Den Haag en zal naar uw rekening worden overgemaakt. U ontvangt tevens, voor uw administratie, een actueel betalingsoverzicht.

Rotsvast Den Haag heeft tevens als taak er voor te zorgen dat de huur door de huurder op tijd wordt betaald. Bij huurschuld wordt in eerste instantie een aanmaning gestuurd. Indien de huurachterstand meer dan 2 maanden bestrijkt zal door de Rotsvast Den Haag een incassobureau worden ingeschakeld.

Administratie - huurverhoging

Tot onze administratieve taken behoort tevens het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen en het maken van eindafrekeningen. Tevens kunnen wij voor huurders van bedrijven die daarom vragen een factuur verzorgen, wat voor  u als particuliere verhuurder niet mogelijk is.

Inspectie huurwoningen

Bij iedere begin- en eindoplevering (‘in- en uitcheck’) van een woning, is 1 van onze medewerkers aanwezig. Zij zorgen ervoor dat er een inspectierapport wordt opgesteld van de actuele toestand van het gehuurde. Aan de hand hiervan wordt de waarborgsom al dan niet aan de huurder geretourneerd.

Onderhoud en klachten huurders

Eventuele klachten aangaande het onderhoud of andere zaken worden door de Rotsvast snel en vakkundig afgehandeld. Indien gewenst schakelen wij voor u een onderhoudsbedrijf in om het nodige onderhoud te laten verrichten. Voor calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar.

Kosten onroerend goed beheer

De kosten voor het beheren van uw onroerend goed zijn afhankelijk van wat voor dienstenpakket u kiest.
Dat kan variëren van alleen incasso, tot volledig beheer met huurgarantie. Bij de laatste vorm kiest u voor zorgeloze verhuur. Vraag naar onze tarieven en voorwaarden.

Opnieuw verhuren van uw huurwoning

Indien de woning vrij komt, zegt de huurder bij ons op en zoeken we direct een nieuwe huurder.

Meer weten over de mogelijkheden van vastgoedbeheer?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!