Rotsvast.nl

Vastgoedbeheer in Amsterdam

Neem direct contact op

Wilt u uw woning verhuren in Amsterdam, maar wilt u niet constant bezig zijn met de technische en financiële rompslomp? Bij Rotsvast Amsterdam verhuren we niet alleen uw woning. We kunnen hem ook voor u beheren. Dit kan zowel op het gebied van administratief, financieel, technisch als commercieel vastgoedbeheer.

Neem direct contact op

 

Voordelen van vastgoedbeheer in Amsterdam

Wanneer u kiest voor vastgoedbeheer, kiest u voor gemak. U haalt een hoop zorgen die met het verhuren van een woning komen kijken bij u weg. Denk bijvoorbeeld aan het innen van de huur, het onderhoud van het pand of het verrichten van inspecties. U kan profiteren van het rendement uit uw investering zonder dat u er verder naar om hoeft te kijken.

 

Rotsvast helpt u met Amsterdams vastgoedbeheer

Rotsvast kan u op alle gebieden van vastgoedbeheer helpen. Zo kunt u zelf kiezen of u een deel van het beheer bij ons wil onderbrengen of het volledige beheer uit handen wilt geven. U kunt hier kiezen uit administratief, financieel, technisch en commercieel vastgoedbeheer.

Rotsvast biedt de onderstaande vormen van vastgoedbeheer aan:

Administratief vastgoedbeheer in Amsterdam

Bij het verhuren van vastgoed moet u rekening houden met veel administratieve zaken. Hierbij kunt u denken aan huurovereenkomsten opstellen en beheren, het registreren van de gegevens van uw huurders en het opstellen van inspectierapporten van uw vastgoed. Rotsvast kan dit volledige proces van u overnemen, zodat u er zelf geen zorgen over heeft.

Financieel vastgoedbeheer in Amsterdam

Wanneer u kiest voor financieel vastgoedbeheer ontzorgen wij u op het gebied van de financiële zaken rondom uw pand. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het tijdig incasseren van de huur;
  • Het innen en retourneren van de borg;
  • Het verwerken van de jaarlijkse huurverhoging;
  • Debiteurenbeheerzoals incasso’s en aanmaningen, in het geval uw huurder niet betaald.

Daarnaast zullen we u altijd informeren door middel van een duidelijk kostenoverzicht. Hierdoor heeft u altijd een goed beeld van de prestaties van uw vastgoed.

Technisch vastgoedbeheer in Amsterdam

De beheerder van Rotsvast verzorgt het onderhoud en de inspectie van uw woning. In overleg met u worden eventuele technische storingen opgelost en de onderhoudscontracten beheerd. Uiteraard werkt Rotsvast samen met betrouwbare onderhoudsdiensten en reparatiebedrijven.

Commercieel vastgoedbeheer in Amsterdam

Wanneer de huurperiode met uw huurder eindigt, kunt u de woning opnieuw verhuren via Rotsvast. Op dat moment brengen we de huidige marktwaarde van de woning in kaart en ontvangt u een nieuwe huurprijsindicatie op basis van de markt in Amsterdam. Hierdoor profiteert u altijd maximaal van uw investering.

 

Waarom Rotsvast als vastgoedbeheerder

Wanneer u voor Rotsvast kiest voor uw vastgoedbeheer, kiest u voor:

  • Ervaring. Rotsvast is al jaren actief op de Amsterdamse markt. Hierdoor weten onze specialisten hoe ze het meeste uit de markt kunnen halen voor u.
  • Een groot netwerk. Hierdoor kennen we de juiste  personen om snel en efficiënt onderhoud aan uw pand uit te voeren.
  • Volledige ontzorging. U heeft geen omkijken meer naar het vastgoedbeheer, omdat Rotsvast het (op de door u geselecteerde gebieden) voor u regelt.

 

Uw vastgoed laten beheren door Rotsvast in Amsterdam

Heeft u interesse in het laten beheren van uw vastgoed door Rotsvast Amsterdam? Geef uw interesse door via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met op.

Neem direct contact op