Rotsvast.nl

Tijdelijke verhuur Amsterdam

Wilt u uw huis tijdelijk verhuren in Amsterdam? Het verhuren van uw huis kan een mooie oplossing zijn wanneer u tijdelijk ergens anders gaat wonen of wanneer er een langere periode tussen de verkoop en sleuteloverdracht zit. Rotsvast is specialist op het gebied van verhuur, zowel op de lange als de korte termijn. Wij helpen u dan ook graag met het vinden van een tijdelijke huurder!

Uw huis tijdelijk verhuren in Amsterdam

Wanneer u uw huis tijdelijk gaat verhuren in Amsterdam dan zijn er natuurlijk verschillende doelgroepen aan wie u kunt denken. Gezinnen die een huis aan het bouwen zijn, studenten die geen kamer kunnen vinden of expats die tijdelijk in Nederland wonen. Het voordeel van tijdelijke verhuur is dat uw woning niet leeg staat en dat u aan de verhuur van uw woning, ook al is het tijdelijk, een mooie bedrag kan overhouden.

Tijdelijke verhuur aan expats

Wanneer u uw woning tijdelijk wilt verhuren dan is het zeker aan te raden om te overwegen om deze aan expats te verhuren. Expats zijn mensen die voor hun werk langere tijd in het buitenland gaan wonen. Het voordeel van het verhuren aan expats is dat de multinationals voor wie ze werken vaak garant staan voor een tijdige betaling. Hierdoor profiteert u als verhuurder van een grotere betalingszekerheid.

Meer over verhuur aan expats

Uw woning tijdelijk verhuren in Amsterdam via Rotsvast

Wanneer u uw woning gaat verhuren, dan is het natuurlijk fijn wanneer u daar hulp bij krijgt. Rotsvast is specialist op het gebied van het tijdelijk verhuren van woningen in Amsterdam. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces. Wij gaan voor u opzoek naar potentiële huurders, begeleiden de bezichtiging, screenen de huurder en zorgen voor de afhandeling.

  • Groot netwerk: Rotsvast heeft een groot advertentienetwerk; mailings, landelijk online platform, Funda en Pararius.
  • Selectieproces: Wij screenen kandidaten altijd zorgvuldig. De eisen kunnen eventueel uitgebreid worden met aanvullende eisen vanuit de verhuurder.
  • Ontzorgen: Rotsvast ontzorgt u gedurende het gehele proces. Van het vinden van een huurder tot de financiële en administratieve afhandeling.
  • Vastgoedbeheer: Niet alleen tijdens de verhuurbemiddeling, maar ook daarna kunnen wij u ontzorgen met vastgoedbeheer.

Ons proces voor tijdelijke verhuur in Amsterdam

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek voor tijdelijk verhuur

Wij vertellen u graag meer over de tijdelijke verhuur van uw woning. Hiervoor kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we u meer over Rotsvast als verhuurmakelaar, geven we u een huurprijsindicatie en vertellen we u meer over de verhuurmarkt in Amsterdam.

Stap 2: Het plaatsen van een advertentie voor het vinden van een geschikte huurder

Indien u naar aanleiding van het adviesgesprek besluit om onze hulp in te schakelen bij het tijdelijk verhuren van uw woning dan gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij gaan op zoek naar een potentiële huurder door uw woning op onze website te plaatsen. Deze advertentie verspreiden we vervolgens binnen ons netwerk, zodat uw woning ook op relevante websites wordt getoond zoals Funda en Pararius. Bovendien schakelen wij ook ons mailnetwerk in om potentiële huurders te bereiken.

Stap 3: Bezichtiging door een potentiële huurder

Indien we een aantal potentiële huurders hebben gevonden dan zullen we bezichtigingen inplannen. Deze bezichtiging vindt plaats met één van onze verhuurmakelaars. Hier hoeft u dus zelf niet bij aanwezig te zijn bij de bezichtigingen. Wanneer we een geschikte huurder hebben gevonden die ook enthousiast is, zullen we een zorgvuldige screening in gang zetten. Indien deze positief blijkt, zullen we een afspraak inplannen met u en de kandidaat om kennis te maken en de verhuurvoorwaarden door te spreken.

Stap 4: Afwikkeling van de verhuur

Wanneer zowel u als de kandidaat akkoord zijn, zullen we een huurovereenkomst opstellen en zorgen we voor de financiële afwikkeling en sleuteloverdracht. Ook zorgen we voor een digitaal incheckrapport met foto’s van de status van uw woning. Zo kan hier later nooit discussie over ontstaan.

Uw huis tijdelijk verhuren in Amsterdam?

Wilt u uw woning tijdelijk verhuren in Amsterdam? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen!