Rotsvast.nl

Expats verhuur Amsterdam

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam? Een aantrekkelijke keuze want expats worden gezien als de ideale huurders. Het zijn vaak hoogopgeleide mensen die een bepaalde betalingszekerheid met zich meenemen. Rotsvast heeft een groot netwerk en kan u daarom helpen bij de verhuur aan expats. Bovendien weten wij dankzij onze jarenlange ervaring precies waar wij op moeten letten bij het verhuren aan expats!

Woning verhuren aan expats in Amsterdam

Amsterdam telt een groot aantal expats. Expats zijn mensen die voor een internationale organisatie langere tijd in het buitenland wonen en werken. Aangezien er veel internationals zijn gevestigd in Amsterdam, trekt Amsterdam ook veel expats aan. Deze internationals staan vaak garant voor een tijdige betaling van de huur van expats. Hierdoor profiteert u als verhuurder van een grotere betalingszekerheid dan bij reguliere huurders.

Uw huis of appartement verhuren aan expats in Amsterdam via Rotsvast

Wanneer u uw huis of appartement wilt gaan verhuren aan expats dan is het fijn om daar hulp bij te krijgen. Vaak vinden expats namelijk via het bedrijf waar ze werken een huis of appartement, waardoor ze een verhuurder minder snel zelf zullen benaderen. Ook is het proces anders dan normaal, bij expats moet er namelijk net wat meer geregeld worden. Rotsvast is specialist op het gebied van verhuur aan expats en kan u daarom ontzorgen op het gebied van expatverhuur.

  • Groot netwerk: Rotsvast heeft een groot netwerk aan multinationals en relocation bureaus, waardoor wij in nauw contact staan met de expats.
  • Selectieproces: Huurders gaan bij ons altijd door een zorgvuldig selectieproces, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de achtergrond van de huurder.
  • Ontzorgen: Rotsvast ontzorgt u gedurende het gehele proces. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een huurder, het plannen van bezichtigingen en het papierwerk om het verhuren heen.
  • Vastgoedbeheer: Rotsvast biedt ook vastgoedbeheer, waardoor wij u ook na het vinden van een huurder kunnen ontzorgen.

Ons proces voor expatverhuur in Amsterdam

Wanneer u een woning wilt verhuren aan expats via Rotsvast dan ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek over expatverhuur

Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend adviesgesprek over de verhuur van uw woning aan expats. In het gesprek geven we u uitleg over onze werkwijze en visie als verhuurmakelaar, een huurprijsindicatie en informatie over de verhuurmarkt in Amsterdam. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u uw woning gaat verhuren aan expats.

Vraag een adviesgesprek aan

Stap 2: Het plaatsen van een advertentie voor het vinden van de ideale expathuurder

Wanneer u naar aanleiding van het adviesgesprek besluit om uw woning te gaan verhuren dan gaan wij voor u aan de slag met het zoeken naar potentiële huurders. Wij plaatsen uw huurwoning op onze website. Deze advertentie verspreiden we vervolgens binnen ons netwerk. Op deze manier komt uw woning ook op andere relevante websites te staan zoals pararius.nl en expatrentals.com. Zo vinden wij voor u een geschikte expathuurder.

Stap 3: Bezichtiging en screenen van de potentiële expathuurder

Wanneer we een potentiële huurder hebben gevonden dan plannen wij een bezichtiging met de potentiële huurder en één van onze verhuurmakelaars. Vervolgens screenen we de potentiële expathuurder, zodat wij zeker weten dat dit een geschikte kandidaat is. Indien positief, plannen we een afspraak met u en de expat. Zo kunt u de kandidaat ook ontmoeten en kunnen de huurvoorwaarden worden besproken.

Stap 4: Afhandelen van de verhuur

Wanneer zowel u als de kandidaat akkoord zijn dan stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen we voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Tot slot maken wij een digitaal incheckrapport met foto’s zodat de status van uw woning is vastgesteld en hier later nooit een discussie over kan ontstaan.

Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam?

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning aan expats in Amsterdam of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij sturen u een brochure toe of plannen een vrijblijvend adviesgesprek met u in!

Vraag een adviesgesprek aan