In Superlofts Delft Coendersbuurt woon je aan de Nieuwe Gracht op loopafstand van de historische binnenstad en station Delft. Het project ligt in de nieuwe Coendersbuurt, een rustige Delftse stadsbuurt, in sfeer vergelijkbaar met het naastgelegen Westerkwartier. Als je wilt heb je je eigen parkeerplaats(en) in de buurt en hoef je dus nooit te zoeken naar een plek.
De super-de-luxe en energiezuinige cascowoningen van Superlofts Delft hebben extra hoogte en breedte. Hierbij heb je veel daglicht en uitzicht én alle ruimte om zelf te bepalen waar je vloeren, vide(s), binnenwanden, trappen, badkamer en keuken wilt plaatsen. Je kunt kiezen voor één grote open ruimte, maar ook tot maar liefst 3 bouwlagen gaan. Hierdoor is er voor elke lifestyle een eigen casco-afbouw-woning mogelijk. Dankzij het slimme bouwsysteem zijn ook in de toekomst veranderingen eenvoudig door te voeren.

Nog enkele Lofts beschikbaar!

Facts & Figures

  • Superlofts, met “Delftse stoep” en/of tuin of (dak)terras.
  • Tuinwoningen en bovenwoningen, 1-laagse Loft-appartementen, 3- of 4-laagse Loft-houses.
  • Gebruiksoppervlak: van ca. 84 m2 tot ca. 146 m2 (koppelen units mogelijk).
  • Verkoopprijzen: € 260.000 tot € 420.000 VON.
  • Beschikbaarheid: nog enkele types beschikbaar.
  • Duurzaamheid: triple glas, voldoet aan GPR 7,5 (duurzaamheids-richtlijn gemeente), zonnepanelen, zonwering wanneer nodig, balansventilatie, lucht- of vloerverwarming en -koeling, maximale flexibiliteit nu en in de toekomst.

De Superloft website: http://superlofts.co