Rotsvast.nl

Nieuwbouwprojecten

De Terrassen - Amstelveen

Door Rotsvast op 18-05-2018

Koop- of huurappartementen in De Terrassen:

Luxe van buiten wonen in de stad

Start verkoop en verhuur: Zomer 2018.

De hoge plafonds en royale balkons geven een gevoel van ruimte, de perfecte afwerking zorgt voor een luxe uitstraling en met de verschillende stijlpakketten past het appartement perfect bij jouw eigen smaak. Dankzij de slimme indeling beschikt iedere woning over mooie buitenruimtes waarvan je ook in de living al volop geniet. Je voelt je er direct thuis. Vanaf de eerste stap die je er binnenzet.

De appartementen en Penthouses

de terrassen amstelveen

De riante drie- en vierkamerappartementen vanaf ca. 80 m² zijn eenvoudig te bereiken per lift. De ramen rondom zorgen voor een perfecte lichtinval en geven een mooi uitzicht over de waterpartij voor het gebouw. Op het terras geniet je van de middag- en avondzon.

Verder beschikt het gebouw over penthouses van ca. 113 m². Het uitzicht vanaf het dakterras dat de volle breedte van het appartement beslaat, is fenomenaal, net als de privacy. De riante badkamer is zowel bereikbaar via de hal als via de master bedroom.

Appartementen zijn te huur vanaf € 1.400,- euro inclusief parkeerplaats. Appartementen zijn te koop vanaf € 350.000,- euro V.O.N. inclusief parkeerplaats.

De omgeving

Ook de ligging is buitengewoon. Aan de ene kant vind je het levendige stadshart van Amstelveen en iets verderop het centrum van Amsterdam en Schiphol. En aan de andere kant heb je de rust en ruimte van schitterende buitengebieden.

Interesse?

Bekijk voor meer informatie wonenindeterrassen.nl, of vul het formulier in.