Over dit project

De Keizer Amsterdam is een complex bestaande uit 25 luxe gemeubileerde appartementen midden in hartje centrum Amsterdam. De woningen zijn verdeeld over 5 nieuwbouw en gerenoveerde monumentale 18e en 19e -eeuwse panden. De appartementen worden vanaf heden verhuurd en beheerd door Rotsvast. Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze volledig ingericht zijn door Nicemakers, een prijs winnend styling bureau wat bekend is van het Hoxton Hotel aan de Herengracht.

De 25 gemeubileerde appartementen hebben een woonoppervlakte van 55 tot 100 m². De diversiteit van de woningen is groot. Van efficiënte één slaapkamer appartementen tot ruime loft appartementen met dakterras. Alle woningen kijken uit op de bruisende Spuistraat. Centraler wonen in Amsterdam kan niet. De Keizer is de ultieme plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft: galeries, theaters, restaurant, clubs, en uiteraard het meest uitgebreide winkelaanbod.

Projecteigenschappen

De appartementen zijn te huur vanaf €1.650,- per maand excl. De aankleding bij oplevering is gemeubileerd. Voor meer informatie vul het contactformulier in.

  • Projectnaam: De Keizer Amsterdam
  • Verhuur: Rotsvast Groep Amsterdam
  • Type project: Design huurappartementen
  • Aantal woningen: 25 huurappartementen

Foto’s De Keizer Amsterdam

Sfeerimpressie van De Keizer Amsterdam: