Over dit project

De Govert & De Aelbert zijn twee bijzondere complexen samen gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp. In totaal betreft het 21 luxe design huurappartementen die vanaf heden door Rotsvast verhuurd en beheerd worden. Het bijzondere aan deze woningen is dat ze compleet ingericht en gestyled zijn door Piet Boon. Daarnaast beschikken beide complexen over een lift en zijn van alle gemakken voorzien.

De 21 luxe appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 42 m² tot ca. 125 m². De woningen zijn geheel gemeubileerd en gestoffeerd. Daarnaast zijn ze voorzien van een inventaris waardoor direct te bewonen. De luxe keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaaswasser en combi-oven alsmede het gehele servies. De appartementen voldoen aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid, geluidsisolatie en veiligheid. Samen met de verfijnde architectuur en de prachtige entrees, een geheel wat naadloos aansluit op de historische omgeving.

Projecteigenschappen

De appartementen zijn te huur vanaf €1.650,- per maand excl. De aankleding bij oplevering is gemeubileerd. Voor meer informatie vul het contactformulier in.

  • Projectnaam: De Govert & De Aelbert Amsterdam
  • Verhuur: Rotsvast Groep Amsterdam
  • Type project: Design huurappartementen
  • Aantal woningen: 21 huurappartementen

Foto’s De Govert & De Aelbert Amsterdam

Sfeerimpressie van De Govert & De Aelbert Amsterdam: