Rotsvast.nl

 

Kamers in Eindhoven voor Philips Stagiaires?

BEKIJK ONS AANBOD

Kamers in Eindhoven voor Philips stagiaires

Philips is nog steeds goed vertegenwoordigd in Eindhoven en daarom komen er veel studenten uit binnen- en buitenland naar Eindhoven om een stage te volgen bij dit bedrijf.

First supplier

Met verschillende beschikbare gemeubileerde kamers in alle gebieden van Eindhoven is Rotsvast de first supplier voor Philips. Dus ga jij stage lopen bij Philips en ben jij op zoek naar een leuke kamer dan kan Rotsvast je daarbij helpen! 

Kamers in Eindhoven

We hebben gemeubileerde kamers in ons aanbod welke zijn gelegen in huizen en studenten complexen waar andere stagiaires en studenten uit binnen en buitenland woonachtig zijn. Keuken, badkamer en toilet dienen gedeeld te worden met huisgenoten. Dit kan variëren van 3 tot 6 huisgenoten. De oppervlakte van de kamers verschillen van 8m2 tot 25 m2. De gemiddelde oppervlakte van een kamer is 14 m2 en heeft een huurprijs van € 375,00. Alle kamers zijn gemeubileerd dus je hoeft alleen maar je persoonlijke spullen mee te nemen! Naast gemeubileerde kamers hebben we natuurlijk ook gestoffeerde kamers in ons aanbod.

Op zoek naar een kamer?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!