Rotsvast.nl

 

Huis huren Vinkeveen?

BEKIJK ONS AANBOD

Bent u op zoek naar een huurwoning in Vinkeveen?

Dan hoeft u niet meer verder te kijken. Wij hebben voor u de leukste woningen en appartementen in en rond Vinkeveen en helpen u graag naar het zoeken van een geschikte woning of appartement.

Bent u op zoek naar een huurwoning in Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw - Vennep, Badhoevedorp, Amstelveen, Abcoude & Mijdrecht dan bent u hier ook aan het goede adres.

Wonen in Vinkeveen

Vinkeveen is een dorp in de gemeente De Ronde Venen in de Nederlandse provincie Utrecht en ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht. Vinkeveen heeft 8.392 inwoners in 2006. Vinkeveen in met name bekend door de Vinkeveense Plassen. In de Vinkeveense Plassen word veel gedoken en er word veel gezeild. U kunt ook gewoon lekker een dagje gaan varen! Heeft u kinderen? In Abcoude (dat ligt tegen Vinkeveen aan) zit een basisschool en in Vinkeveen zelf zit een middelbare school.

Bereikbaarheid Vinkeveen

Met het openbaar vervoer kan je in Vinkeveen komen, er rijden bussen naar Vinkeveen. In Abcoude zit een treinstation. U kunt dus prima in Vinkeveen komen met het openbaar vervoer. Vinkeveen ligt tevens dichtbij Amsterdam Zuid – Oost met al haar bedrijvigheid en het AMC.

Naast een woning huren in Vinkeveen kun je ook: