Rotsvast.nl

 

Huis huren Hoofddorp?

BEKIJK ONS AANBOD

Bent u op zoek naar een huurwoning in Hoofddorp?

Dan bent u klaar met zoeken! Wij hebben de leukste woningen en appartementen in en rond Hoofddorp en helpen u graag naar het zoeken van een geschikte woning of appartement.

Tevens hebben wij een ruime keuze uit verschillende huurwoningen in: Amstelveen, Uithoorn, Nieuw - Vennep, Badhoevedorp, Abcoude & Mijdrecht.

Wonen in Hoofddorp

Hoofddorp is een groeiend dorp, men denkt dat er in 2020 ruim 90.000 inwoners zullen wonen dit komt vooral door de vele nieuwbouwwijken die worden gebouwd.

Voor het winkelen kan je prima in Hoofddorp terecht, er is een winkelcentrum met wel 300 verschillende winkels. U kunt in Hoofddorp makkelijk met het openbaar vervoer. Nieuw-Vennep, Amstelveen, Schiphol Airport en WTC Amsterdam zijn makkelijk te bereiken. Via streekbussen kunt u natuurlijk overal komen. Wilt u naar het theater? In Hoofddorp heeft u het prachtige theater ‘De Meerse’. Heeft u zin in een wandeling? Dan kunt u prachtige wandelingen maken in het Haarlemmermeerse Bos. Wilt u een dagje relaxen? In Hoofddorp word het grootste saunacomplex van de wereld gebouwd!