Rotsvast.nl

Maisonnette Korte Noodgodsstraat, Gouda huren?

Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
€1.995,00 p/mnd

Omschrijving

ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWD EN INGERICHT APPARTEMENT BESCHIKBAAR OP KORTE NOODGODSSTRAAT TE GOUDA

Aan de Korte Noodgodsstraat te Gouda vindt u dit zeer ruime appartement, van 131m2, met liefst twee slaapkamers en een inpandige buitenruimte. Het is echter niet de afmeting van dit binnenstadsappartement dat hem de moeite waard maakt, en ook niet het feit dat deze maisonnette beschikt over een inpandige buitenruimte. Nee, het is juist de bijzondere vormgeving van het appartement waar wij u op willen attenderen. Woorden doen echter geen recht aan de kwaliteit en uitstraling van deze woning, en dus nodigen wij u van harte uit om de foto´s in deze advertentie bekijken.

Toch nieuwsgierig hoe wij woorden geven aan deze woning? Lees dan verder:

Via de centrale entree met bellenplateau en brievenbussen betreedt u het voormalig postkantoor aan de Korte Noodgodsstraat in het hartje van het centrum van Gouda. De voordeur van deze woning is gelegen op de eerste etage van het complex, alwaar u een ruime hal met garderobe, toilet en meterkast treft.

Vanuit de hal betreedt u de ruime en open woonkamer van waaruit alle leefruimtes van de woning te zien zijn. De ruimte is voorzien van grote raampartijen over de gehele gevel waardoor er sprake is van veel lichtinval. Door gebruik te maken van glazen wanden, heeft het licht in de woning vrij spel.

De woonkamer, voorzien van een stijlvolle gietvloer, is dusdanig ruim dat meer dan voldoende ruimte beschikbaar is het voor het realiseren van een zithoek en een eethoek. De keuken heeft een open karakter en heeft een stoere uitstraling dankzij veelvuldig gebruik van RVS. De keuken is voorzien van een 90cm brede inductie kookplaat met ruime oven, afzuigkap en vaatwasser, een luxe mengkraan en meer dan voldoende kastruimte.

Op de tweede verdieping, te bereiken via de karakteristieke wenteltrap in het centrum van de woonkamer, vindt u een tweetal ruime slaapkamers, een ruime overloop welke zich uitermate goed leent voor het realiseren van een werkruimte en de badkamer. Leuk detail is dat u vanuit uw douche een prachtig uitzicht hebt over de rest van de woning, maar desondanks de privacy geniet die u zoekt in een badkamer. De badkamer wordt gecompleteerd door een dubbele wasbak, apart toilet en een natte ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Belangrijk om extra te benadrukken is de inpandige buitenruimte in de woonkamer. Op de foto´s herkent u deze ruimte aan de loungeset. Deze ruimte is qua isolatie volledig afgesloten van uw woning en, indien gewenst, kunnen ramen hier 24 uur per dag worden open gezet. Met een gunstige ligging op de zon is het zelfs mogelijk om hier buitenplanten te plaatsen en prachtig in bloei te laten komen. Tevens geniet u door de gunstige ligging al vroeg in het voorjaar, tot laat in het najaar, van een heerlijke buitenruimte daar deze in de luwte van de wind gelegen is. De ramen van het appartement zijn gericht op de zuid-westkant van het pand en voorzien van buitenzonwering.

BIJZONDERHEDEN

 • Deze woning wordt u aangeboden voor een onbepaalde tijd met een minimale huurtermijn van 12 maanden

 • Deze woning beschikt over een berging op de begane grond van het complex

 • Parkeren in de binnenstad is alleen mogelijk indien u een vergunning aanvraagt bij de daartoe bevoegde instanties

 • Huidige bewoners bieden enkele kasten ter overname aan.

  SELECTIEPROCEDURE:

  Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende mail welke kandidaten er het eerst hebben gereageerd. Gezien de naar schatting grote aantallen reacties kunnen niet alle kandidaten worden uitgenodigd. Deze mail dient ten minste de volgende informatie te bevatten:

  • Naam huurder(s)
  • Toelichting samenstelling gezelschap
  • Bruto jaarinkomen huurder(s)

  Reacties welke niet aan deze eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

  Uitnodiging op volgorde van binnenkomende mail en voor een bezichtigingsronde geldt: vol=vol

  Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de beste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan eigenaar woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.

  Kandidaten die de woning niet krijgen toegewezen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en uiteraard kunnen zij het screeningsrapport inzien.

  LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van eigenaar, welke belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast er van uit dat kandidaat-huurder zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.

Kenmerken

Ingangsdatum
26-02-2024
Totale huur
€1.995,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.995,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Gouda

Rotsvast Gouda
Bezoekadres
Turfmarkt 116
2801 HC Gouda
KvK-nr.64358763
BTW-nr.NL855631958B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00