Rotsvast.nl

Portiekflat Meerwater, Eindhoven huren?

Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
€2.050,00 p/mnd

Omschrijving

Type: Appartement
Locatie: Meerhoven

Verbluffend mooi appartement gelegen op de 12e verdieping aan een nieuwe complex genaamd "Meerzicht" in de populaire woonwijk "Meerhoven". De woning telt een totaal oppervlak van 123m2 en een drietal slaapkamers, en beschikt tevens over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder welke behoort tot het complex. In de directe nabijheid tot het complex treft u een klein winkelcentrum, met daar o.a. een drietal supermarkten, bakker, slijterij, drogist etc. Ook is het naastgelegen tot een groot wandelpark.

Globale omschrijving; Toegang tot de centrale entree op de begane grond. Hier treft u o.a. het bellentableau, de brievenbussen, entree tot de liften en trapopgang en tevens de bergingen. Het appartement beschikt over één van deze bergingen.

12e verdieping: Ruim opgezette hal met vanuit hier toegang tot alle vertrekken, tevens is er specifiek gekozen voor een extra deur tot de keuken.

De volledig betegelde woonkamer telt een totaal oppervlak van 48,48m2 en beschikt over gigantische raampartijen voor veel natuurlijke lichtinval. Zowel de woonkamer, keuken als de rest van het appartement beschikt over een vloerverwarming systeem.

Achter de woonkamer treft u een drietal slaapkamers, respectievelijk van 18m2, 11m2 en 10m2. De ouderslaapkamer biedt tevens een handige ruimte voor bijvoorbeeld een kledingkast.

Aan de andere zijde van de hal vindt u een individueel toilet met daarnaast de volledig betegelde badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, dubbele wastafel en tevens een riant ligbad.

Ook is er een handige berging te vinden naastgelegen, waar o.a. het luchtcirculatiesysteem zich bevindt, en de aansluitingen voor de wasmachine.

Minimale huurperiode: 12 maanden

Huurprijs is exclusief stadsverwarming, elektra en waterverbruik, TV/- internet en gemeentelijke belastingen.

Kenmerken

Ingangsdatum
11-09-2024
Totale huur
€2.050,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€2.050,-
Energielabel
A
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Eindhoven

Rotsvast Eindhoven
Bezoekadres
Willemstraat 14
5611 HD Eindhoven
KvK-nr.17087805
BTW-nr.NL 815697351.B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Lunchpauze van 12.30 - 13.00 uur (ook de telefoon luncht).