Rotsvast.nl

Herenhuis Laan van Meerdervoort 854, Den Haag kopen?

Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
€642.500,00 Kosten koper

Omschrijving

LAAN VAN MEERDERVOORT 854, VRUCHTENBUURT, DEN HAAG

Aan de Lange Leen, de langste en bekendste laan van Europa, oftewel Laan van Meerdervoort, ligt dit ruime 3 laags herenhuis met verschillende authentieke stijldetails, 6 slaapkamers, (voorheen)2 badkamers, kelder en prettige achtertuin met schuur gelegen op het zuidoosten met middag- en begin avondzon. Gelegen in de Vruchtenbuurt, een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.
Up-to-date maken is noodzakelijk.

De Laan van Meerdervoort vormt de denkbeeldige scheidslijn tussen de zandgrond van de duinen enerzijds, waarop de Hagenaars woonden en anderzijds de veengronden, waarop de Hagenezen waren gehuisvest. De locatie is zeer gunstig met in de omgeving voldoende voorzieningen beschikbaar. Winkels zijn er op de Appelstraat, Vlierboomstraat en Goudsbloemlaan en natuurlijk in het uitgebreide winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. Met de bosjes van Pex om de hoek en doorgaande groene verbinding naar de duinen en het strand is er voldoende groen in de omgeving beschikbaar. Sport en ontspanning zijn bij diverse soorten sportverenigingen beschikbaar en uiteraard zijn ook scholen voor basis- en voortgezet onderwijs voldoende in de omgeving. Met het openbaar vervoer voor de deur en de doorgaande wegen binnen rijafstand is de bereikbaarheid prima en op de fiets is het centrum en zijn de treinstations binnen redelijke fietsafstand.

Indeling:
Bij binnenkomst komt meteen het fijne familiehuis naar voren. Eerst is er een traditioneel tochtportaal, tochtdeur met roeden verdeling leiden naar de hal. Hier is een separaat toilet en is toegang tot de kelder die onder de hal ligt. Deze ruime kelder biedt heerlijk veel bergruimte en is daarnaast de locatie voor de meterkast en de CV ketel.

De ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin heeft nog mooie details en tevens een gashaard. Aan de voorkant is er tevens een erker. Via de openslaande deuren bereik je de zonnige achtertuin met aan het einde van de tuin een schuur. Naast de woonkamer ligt aan de achterzijde de dichte keuken. Er is een keukenblok met onder- en bovenkasten. Ook vanuit de keuken is er toegang tot eerder genoemde tuin.

1e verdieping
Een prettig lopende trap leidt naar de eerste verdieping. Hier is een overloop met tweede toilet. 1e slaapkamer aan de achterzijde, 2e slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en toegang tot het balkon. 3e slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten en toegang tot de badkamer. De badkamer aan de voorzijde is voorzien van een ligbad, een douche en geeft toegang tot een klein balkon aan de voorzijde.

2e verdieping
Vanaf de overloop leidt een tweede prettig lopende trap naar de tweede verdieping. Het trapgat is heerlijk licht dankzij een dakraam boven de trap. Ook op de tweede verdieping is een ruime overloop met het derde toilet en een ruimte met wasmachine aansluiting welke voorheen de badkamer was. Deze is gemakkelijk weer in een badkamer te veranderen. 4e slaapkamer aan de achterzijde, 5e slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten en toegang tot het 2e balkon. 6e slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten en wastafel.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte: 196,10 m2, gemeten conform NEN2580;
- Gelegen op een perceel grond van 265,50 m2, bestaande uit eeuwigdurende erfpacht met een canon van thans € 544,50,- per jaar (bruto);
- Erfpacht kan worden afgekocht voor € 49.500,-;
- Centrale verwarming middels een oudere CV-ketel uit 2003;
- Voorzien van houten kozijnen aan de voorzijde met voorzetramen en aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
- Gezien het bouwjaar worden de lokaal gebruikelijke materialen- en ouderdomsclausules aan de koopovereenkomst toegevoegd;
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs
€642.500,- Kosten koper
V.V.E. kosten
-
Servicekosten
-
Erfpacht canon
€545,- per jaar
Overnamekosten
-
Overige kosten
-
Energielabel
D
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Den Haag

Rotsvast Den Haag
Bezoekadres
Anna Paulownastraat 46
2518 BG Den Haag
KvK-nr.70337853
BTW-nr.NL858.272.313.B.01
IBANNL51ABNA0442375611
BICABNANL2A
Openingstijden
Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten