Rotsvast.nl

Eengezinswoning Hardsteen, Zoetermeer huren?

Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
€1.395,00 p/mnd

Omschrijving

ZEER RUIME HOEKWONING TE HUUR AANGEBODEN AAN HARDSTEEN TE ZOETERMEER

Aan de Hardsteen te Zoetermeer wordt u deze riante hoekwoning te huur aangeboden voor een huurperiode van maximaal 12 maanden. De woning wordt u derhalve gemeubileerd aangeboden en is daarmee zeer geschikt voor gezinnen/huurders die op zoek zijn naar een tijdelijk onderkomen.

Bij entree via de voordeur aan de zijkant van de woning betreedt u de ruime hal met toegang tot de woonkamer, een toilet en garderobe.

De woonkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, is opvallend ruim en is zeer licht, mede dankzij de grote raampartij aan de achterzijde van de woning. Er is meer dan voldoende ruimte waardoor naast een zithoek ook een eethoek is gerealiseerd. De open L-vormige keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van alle gemakken. U dient hierbij te denken aan een koelkast, vriezer, vaatwasser, combinatie oven/magnetron, gaskookplaat en RVS-afzuigkap. Tevens beschikt de keuken over meer dan voldoende werk- en kastruimte.

Op de eerste verdieping van de woning vindt u een drietal slaapkamers, waaronder de riante masterbedroom aan de achterzijde van de woning. De masterbedroom beschikt over een tweepersoonsbed en een ruime ingebouwde kast. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is kleiner van formaat maar nog altijd ruim genoeg voor het aanwezige eenpersoonsbed en enige kastruimte.

De derde slaapkamer is te vinden aan de voorzijde van het pand en is op dit moment ingericht als kantoorruimte. Uiteraard is het geen enkel probleem als de eventuele tijdelijke bewoners hier een slaapkamer van maken, de invulling laten wij aan de nieuwe bewoners.
Als laatste vindt u de ruime en stijlvolle badkamer op de eerste verdieping van de woning, gelegen aan de voorzijde van het pand. Voorzien van wastafel, ligbad en douchecabine is de badkamer zeer compleet en een heerlijke ruimte om tot rust te komen.

Op de zolderverdieping vindt u op de overloop de wasmachine en droger. Tevens een klein kastenblok waarmee werkruimte is gerealiseerd. Tevens vindt u hier de stookruimte, alsmede de grote vierde slaapkamer welke zich uitstrekt over de gehele lengte van de woning. De zolderetage is zeer licht dankzij twee grote Velux dakramen en is ideaal te gebruiken als hobbykamer, masterbedroom of gastenkamer. Ook hiervoor geldt: invulling laten wij aan de nieuwe bewoners!

Het pand beschikt over tuinen aan drie zijden van de woning maar vooral de achtertuin is een uniek onderdeel van de woning. We zijn niet voor niets op zoek naar een huurder met groene vingers. Mocht u zich nu niet herkennen in deze omschrijving, geen probleem. Het is tevens mogelijk om in de huurovereenkomst de mogelijkheden voor een tuinman op te laten nemen. Hierover zal overleg plaatsvinden. Achterin de tuin vindt u een ruime schuur welke gedeeltelijk tot uw beschikking staat. Uiteraard zullen ook enkele persoonlijke spullen van de eigenaar hierin achterblijven. De tuin en schuur zijn tevens via een achterom te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:

- Deze woning wordt u aangeboden voor een bepaalde tijd van maximaal 12 maanden
- Deze woning wordt u gemeubileerd aangeboden. Uiteraard zullen de zichtbare persoonlijke spullen op de foto's door eigenaar worden verwijderd
- U betaalt een vaste bijdrage van 100,- per maand voor het gebruik van de meubilering
- Het voorlopig energielabel betreft een energielabel B. Er is een definitief label aangevraagd, echter is deze i.v.m. drukte op de markt nog niet geleverd. Het definitieve label zal aan huurder overhandigd worden zodra dit mogelijk is
- Veel recreatie/sport/speel-mogelijkheden op korte afstand van het huis: Hoekstrapark, voetbal, zwemmen, tennis, speeltuinen, polder Groenzoom
- 2 winkelcentra nabij (5 minuten fietsen)
- Nabij uitvalswegen naar Delft, Rotterdam, Utrecht, Den Haag

Interesse in deze huurwoning? Neem dan contact op met Rotsvast Zoetermeer voor het maken van een afspraak!

Kenmerken

Ingangsdatum
01-12-2021
Totale huur
€1.395,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.395,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Zoetermeer

Rotsvast Zoetermeer
Bezoekadres
p/a Rotsvast Gouda
Zoetermeer
KvK-nr.64358763
BTW-nr.NL855631958B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot 17:00