Rotsvast.nl


Uw woning verkopen in Leiden? Regel het via Rotsvast!

Op zoek naar een verkoopmakelaar?

Rotsvast Makelaardij, indien u op zoek bent naar een makelaar met actuele kennis van de markt, die dat combineert met een persoonlijke benadering en deskundig is in zijn dienstverlening.

Als Full Service makelaar adviseert en ondersteunt Rotsvast u vanaf het begin van het verkoopproces tot en met de overdracht bij de notaris. Persoonlijke aandacht en gerichte begeleiding zijn bij Rotsvast dagelijks werk.

Rotsvast Makelaardij is al 26 jaar actief op de onroerend goed markt in Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar en Leiden en omgeving, zowel als specialist in huur, verhuur en beheer en als makelaar koop en verkoop van woningen.

Verkoopprocedure

De verkoopprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 1. Waardebepaling
  Wij maken een afspraak bij u thuis zodat wij kosteloos een waardebepaling kunnen maken van uw woning. Hierin worden o.a. de marktwaarde, minimale verkoopprijs en de strategische vraagprijs meegenomen.
 2. Verkoopstrategie
  U ontvangt een advies over de beste verkoopstrategie voor uw huis. Nadat er een professionele fotograaf is langs geweest zal er een brochure van uw huis worden gemaakt. Tevens wordt de woning op onder andere Funda, de meest bezochte woningsite van Nederland, geplaatst. Naast Funda maakt Rotsvast Makelaardij gebruik van haar uitgebreide netwerk. Als landelijk werkende makelaar is uw woning ook zichtbaar bij de andere kantoren van Rotsvast in Nederland.
 3. Bezichtigen
  Tijdens de bezichtigingen zullen wij uw woning optimaal presenteren. Een eerste indruk is erg belangrijk en die moet goed zijn. De bezichtigingen kunnen ook na de normale werktijden plaats vinden in overleg. Na iedere bezichtiging nemen wij contact met u op om een terugkoppeling te geven.
 4. Onderhandelen
  Wij voeren namens u de onderhandelingen met als doel een snel en optimaal resultaat. U bent onze opdrachtgever, dus we werken uitsluitend voor u.
 5. Juridische afronding
  Wanneer wij uw woning hebben verkocht zorgen wij voor een snelle en juridisch waterdichte afhandeling van de verkoop. Van het opstellen van de koopakte tot de controle van de notariële leveringsakte en van de eindinspectie tot de begeleiding tijdens de notariële levering.

Bent u klaar om uw woning te verkopen? Vul het formulier in en vraag direct onze gratis verkoopbrochure aan. U ontvangt de brochure direct in uw mail.

Vraag brochure aan