Rotsvast.nl


Woning verkopen Den Haag

Huis verkopen in Den Haag

Uw woning in Den Haag verkopen? Rotsvast is naast verhuren ook specialist in het verkopen van woningen in Den Haag. Zo is onze Leidse vestiging actief als verhuur- en verkoopmakelaar. Als full service makelaar adviseren en ondersteunen wij u vanaf het begin van het verkoopproces tot de overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekert van een makelaar met actuele en uitgebreide kennis van de markt.

Uw woning verkopen in Den Haag en omgeving

Wij ondersteunen u niet alleen bij de verkoop van uw woning in Den Haag. Onze vestiging is ook actief als verkoopmakelaar voor de omgeving van Den Haag. Denk hierbij aan plaatsen als Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten en Wassenaar.

Ieder type woning kan via ons aangebonden worden. Zo kunnen wij u ondersteunen bij de verkoop van een woning, appartement en villa. Dit kunnen zowel herenhuizen, tussenwoningen of studio’s zijn. Voor ieder type woning hanteren wij een gerichte verkoopstrategie.

Voordelen Rotsvast Den Haag als verkoopmakelaar

Zoekt u een deskundige verkoopmakelaar met veel kennis over de huizenmarkt van Den Haag en omgeving? Dan is Rotsvast uw partner bij de verkoop van uw woning. Als verkoopmakelaar nemen wij u alle zorg uit handen:

  • Verkoopmakelaar met meer dan 30 jaar ervaring
  • Waardebepaling van uw woning (marktwaarde, minimale verkoopprijs, strategische vraagprijs)
  • Gerichte verkoopstrategie: groot netwerk en gratis marketing via o.a. Funda (grootste verkoop site)
  • Professionele fotograaf voor een fotoshoot van uw woning
  • Een brochure over woning voor geïnteresseerde kopers
  • Regelen van bezichtigingen (ook buiten kantooruren) met uitgebreide terugkoppeling
  • Onderhandelen met de kopende partij voor een optimaal resultaat
  • Juridische afronding; van opstellen van koopakte tot begeleiding notariële levering

Verkoopprocedure bij Rotsvast

Een woning verkopen via Rotsvast Den Haag verloopt als volgt:

Stap 1: Waardebepaling van uw woning

Wij maken een afspraak bij u thuis zodat wij kosteloos een waardebepaling kunnen maken van uw woning. Hierin worden onder andere de marktwaarde, minimale verkoopprijs en de strategische vraagprijs meegenomen.

Stap 2: De verkoopstrategie voor uw woning

U ontvangt een advies over de beste verkoopstrategie voor uw huis. Nadat er een professionele fotograaf is langs geweest zal er een brochure van uw huis worden gemaakt. Tevens wordt de woning op onder andere Funda, de meest bezochte woningsite van Nederland, geplaatst. Naast Funda maakt Rotsvast Makelaardij gebruik van haar uitgebreide netwerk. Als landelijk werkende makelaar is uw woning ook zichtbaar bij de andere kantoren van Rotsvast in Nederland.

Stap 3: Bezichtigingen organiseren en plannen

Tijdens de bezichtigingen zullen wij uw woning optimaal presenteren. Een eerste indruk is erg belangrijk en die moet goed zijn. De bezichtigingen kunnen ook na de normale werktijden plaats vinden in overleg. Na iedere bezichtiging nemen wij contact met u op om een terugkoppeling te geven.

Stap 4: Prijsonderhandeling

Wij voeren namens u de onderhandelingen met de kopende partij uit. Ons doel is daarbij een snel en optimaal resultaat. U bent onze opdrachtgever, dus we werken uitsluitend voor u.

Stap 5: Juridische afronding

Wanneer wij uw woning hebben verkocht zorgen wij voor een snelle en juridisch waterdichte afhandeling van de verkoop. Van het opstellen van de koopakte tot de controle van de notariële leveringsakte en van de eindinspectie tot de begeleiding tijdens de notariële levering.

Uw huis in Den Haag verkopen

Heeft u interesse om uw huis, appartement, villa of ander type woning door Rotsvast te laten verkopen? Vul dan ons contactformulier in en wij sturen u onze gratis verkoopbrochure met meer informatie over de mogelijkheden!