Rotsvast.nl

 

Woning verhuren Purmerend?

MEER INFO OVER WONINGVERHUUR

Rotsvast Purmerend: verhuur en vastgoedbeheer

Rotsvast is een organisatie die haar goede naam mede te danken heeft aan persoonlijke en professionele dienstverlening. Rotsvast beheert en verhuurt vastgoed voor beleggers en particulieren. Dit doen wij al circa 30 jaar. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een specialist in verhuur en beheer van vastgoed en woningen in het bijzonder. Rotsvast biedt zowel landelijke dekking als lokale kennis.

Uw woning laten verhuren door Rotsvast Purmerend

Rotsvast bemiddelt in alle soorten huurwoningen. Of u nu een kamer wilt verhuren, een appartement, een eengezinswoning of een vrijstaande woning; ons brede kandidatenbestand maakt het mogelijk om op korte termijn een geschikte en passende huurder voor u te vinden.

De geschikte huurder voor uw huurwoning

Het vinden van een geschikte kandidaat voor uw huurwoning is één van onze kernactiviteiten. Wij leveren u graag de dienstverlening die daar voor nodig is zoals:

  • woning opnemen en foto’s maken
  • (online) adverteren met beschrijving en foto’s
  • kandidaat-huurders selecteren en screenen
  • bezichtigingen plannen en uitvoeren
  • persoonlijke en financiële gegevens huurders opvragen en controleren
  • huurovereenkomst opmaken
  • overdracht organiseren
  • inspectierapport maken met onder meer meterstanden, staat van de woning en foto’s

Het is een procedure die je natuurlijk zelf kan uitvoeren maar vaak veel tijd kost en lang niet altijd het gewenste resultaat oplevert. Onze expertise bespaart u tijd, verlaagt het risico en verhoogt het rendement.

Wanneer u een appartement, een eengezinswoning of een vrijstaande woning te huur wilt aanbieden komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en de woning op te nemen. Wij adviseren u tevens op het gebied van de huurprijs, uitvoering van de woning (gestoffeerd of gemeubileerd), huurovereenkomst en andere juridische en praktische aspecten die relevant zijn bij het verhuren van uw woning.

Kandidaat-huurders voor uw woning

Onze kandidaat-huurders zijn zowel particulieren als bedrijven die woonruimte huren voor hun medewerkers. Voordat wij een afspraak voor een bezichtiging maken, screenen we de kandidaten. Als daar aanleiding voor is, vragen we om extra informatie.

Bezichtiging van de woning

Bij bezichtigingen is altijd een medewerker van Rotsvast aanwezig. De eigenaar/verhuurder kan zelf aangeven of deze bij de bezichtigingen aanwezig wil zijn. Indien de woning bewoond is, stemmen wij de bezichtiging vanzelfsprekend af met de bewoners. Indien nodig organiseren we vervoer voor de kandidaat-huurder.

Screening van de kandidaat-huurder

Als een kandidaat-huurder na de bezichtiging interesse heeft om de woning te huren vragen we om een kopie legitimatie en financiële gegevens zoals salarisstrook, arbeidscontract en werkgeversverklaring. Daarna nemen we contact met u op om de kandidaat-huurder(s) en de voorwaarden te bespreken.

Sleuteloverdracht

Een kandidaat-huurder ontvangt de sleutels van een woning niet voordat een huurovereenkomst is getekend door de huurder en de eigenaar/verhuurder en voordat aan de financiële verplichtingen (huur en waarborgsom) is voldaan.

Meer informatie over uw woning verhuren in Purmerend

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via:
E: purmerend@rotsvast.nl
T: +31 (0)299 42 98 82