Rotsvast.nl

 

Verhuur van woningen in Middelburg?

MEer info over woningVERHUUR

Rotsvast Middelburg: zeker in verhuur

Rotsvast Middelburg is een snelgroeiende organisatie die haar goede naam mede te danken heeft aan de hoge kwaliteit van verhuur en beheer. In de afgelopen jaren hebben wij dankzij onze professionele werkwijze een “rotsvaste” reputatie weten op te bouwen met als succesvol bewijs een breed netwerk van tevreden klanten en verhuurders.

Uw woning laten verhuren door Rotsvast

Rotsvast verhuurt alle soorten huurwoningen. Of u nu een kamer wilt verhuren, een appartement of een luxe villa; ons brede kandidatenbestand maakt het mogelijk om op korte termijn een geschikte en passende huurder voor u te vinden. Ook verhuur van bedrijfsruimten behoort tot onze diensten.

Rotsvast Middelburg werkt met betrouwbare adviseurs om zo een optimale en klantgerichte service te waarborgen. Kwaliteit en snelheid zijn onze sleutelwoorden; u wilt immers geen onnodige leegstand van uw woning.

De geschikte huurder voor uw huurwoning

Zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. U moet advertenties plaatsen, tijd vrijmaken voor het bezichtigen, contracten opmaken, de huurders checken, etc. Een procedure die vaak veel tijd in beslag neemt.

Wanneer u een woning of kamer te huur wilt aanbieden komt 1 van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het desbetreffende object op te nemen. Wij adviseren u tevens op het gebied van de huurprijs, de tijdsduur van de overeenkomst, het al dan niet stofferen, meubileren, etc.

Kandidaat-huurders voor uw woning

Onze kandidaat-huurders bestaan zowel uit werknemers van grote bedrijven (die 1 of meerdere medewerkers moeten huisvesten) als particulieren.

Rotsvast bemiddelt uitsluitend voor kandidaten of bedrijven die bij ons staan ingeschreven. Wij maken, voordat wij een bezichtigingafspraak inplannen, kennis met kandidaat-huurders en vragen hen de nodige persoonlijke (legitimatie) en financiële gegevens (salarisstrook, arbeidscontract, werkgeversverklaring) te overleggen, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook kunnen wij via een credit check de huurder nader beoordelen.

Speciaal ontworpen softwarepakket

Wanneer u uw woning of kamer via de Rotsvast wilt verhuren, nemen wij deze op in ons bestand. Al naar gelang uw wensen en eisen zoeken wij door middel van een speciaal daarvoor ontworpen softwarepakket geschikte potentiële huurder(s). Het kan zijn dat u bijvoorbeeld het liefst verhuurt aan een werkend echtpaar, een gezin, studenten of bedrijven. Ons zoeksysteem koppelt uw woningaanbod en uw wensen.

Met 1 druk op de knop mailen wij uw woning naar mogelijk geschikte kandidaten. Tevens plaatsen we de woning op onze drukbezochte (200.000 unieke zoekers per maand) website: en plaatsen de woning door op vele andere verhuursites.

Bezichtiging van uw woning

Bij bezichtigingen is altijd 1 van de medewerkers van Rotsvast Middelburg aanwezig. Indien nodig wordt de kandidaat-huurder vanaf ons kantoor tot aan de woning meegenomen.

Zodra een aspirant-huurder door ons is gevonden, nemen wij contact met u op om deze kandidaat aan u voor te stellen en de voorwaarden te bespreken.

Geen enkele kandidaat- huurder ontvangt de sleutels van een woning voordat een huurcontract op maat is opgemaakt en deze zowel door u als door de nieuwe huurder is ondertekend en aan alle financiële verplichtingen is voldaan.

Meer informatie over uw woning verhuren in Middelburg?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!