Rotsvast.nl

Uw woning verhuren in Amsterdam

Wilt u een woning verhuren in Amsterdam? Dat kan een goede investering zijn, waarbij u uw geld voor u laat werken. Of u nu nieuw bent in de branche of al meer ervaring heeft, Rotsvast helpt u graag met het verhuren van uw woning in Amsterdam en omstreken. 

NEEM DIRECT CONTACT OP

Verhuren van een woning in Amsterdam

Er komt veel kijken bij het verhuren van een woning. U moet zorgen dat de woning in een goede staat is, dat u de woning ook daadwerkelijk mag verhuren en dat u potentiële huurders kan bereiken. Rotsvast kan u met het volledige proces helpen en beschikt over een groot netwerk waardoor u snel uw woning kan verhuren in Amsterdam.

Regels woning verhuren in Amsterdam

Om een woning te kunnen verhuren in Amsterdam moet u voldoen aan enkele regels. Deze regels zijn afhankelijk van de prijsklasse en staat van uw woning. Rotsvast brengt de eisen graag met u in kaart en helpt u om aan deze eisen te voldoen. 

Woning verhuren aan expats in Amsterdam

U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de woning te verhuren aan expats. Zij werken vaak voor grote internationale bedrijven. Deze bedrijven zijn vaak ook bereid om de tijdige betaling van de huur van de expat te garanderen. U profiteert dus van meer betalingszekerheid wanneer u aan expats verhuurt.

MEER OVER VERHUUR AAN EXPATS

Woning verhuren via Rotsvast als uw verhuurmakelaar in Amsterdam

Rotsvast is specialist in het verhuren aan expats in Amsterdam en omstreken, maar is ook beschikbaar voor andere soorten verhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u gestoffeerde of gemeubileerde woningen via ons beschikbaar wilt stellen.

Als u gebruik wilt maken van de leegstandswet, kunnen wij u ook daarbij helpen. De leegstandswet maakt het mogelijk om uw woning tijdelijk te verhuren voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland gaat wonen of als u dubbele maandlasten heeft.

MEER OVER DE LEEGSTANDSWET

Waarom uw woning verhuren via Rotsvast?

  • Rotsvast heeft een groot netwerk, waardoor snel en efficiënt een huurder kan worden gevonden voor uw woning.
  • Wij screenen zorgvuldig, zodat u altijd een huurder heeft die aan uw wensen en eisen voldoet.
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces, waardoor u niet voor verassingen komt te staan, ook op financieel en administratief gebied.
  • Wij kunnen ook uw vastgoed beheren, waardoor u ook na de verhuurbemiddeling ontzorgd wordt. Rotsvast biedt namelijk ook vastgoedbeheer aan in Amsterdam.

Proces bij verhuur van uw woning in Amsterdam

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek voor het verhuren van uw woning

Als u geïnteresseerd bent in een adviesgesprek, kunnen wij u vertellen over ons proces. Ook horen wij graag van u wat uw wensen zijn en geven wij u een huurprijsindicatie en meer informatie over verhuren in Amsterdam. 

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN

Stap 2: Op zoek naar potentiële huurders in Amsterdam

Na het overleg plaatst Rotsvast het pand in het netwerk, zodat een geschikte huurder het binnen afzienbare tijd kan vinden.

Stap 3: Bezichtiging met de potentiële huurder

Wanneer er geïnteresseerde huurders zijn gevonden, zal Rotsvast een bezichtiging van uw woning inplannen. Bij deze bezichtiging zal een van onze verhuurmakelaars aanwezig zijn. Wanneer er meerdere geschikte kandidaten is, wordt deze gescreend en kunt u een huurder kiezen.

Stap 4: Afwikkelen van de verhuur

Wanneer u en onze kandidaat het eens zijn over de huurvoorwaarden, stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen wij voor de financiële afwikkeling. Ook maken wij een digitaal rapport van de woning waarin de staat van onderhoud wordt vastgelegd. Op deze manier ontstaat er geen verwarring of geschil.

Wilt u uw woning verhuren in regio Amsterdam via Rotsvast?

Wilt u uw woning verhuren via Rotsvast in Amsterdam? Als u geïnteresseerd bent in het verhuren van uw woning, vul dan het contactformulier in. Daarna zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.