Rotsvast.nl

 

Woning huren in Veldhoven?

BEKIJK ONS AANBOD

Bent u op zoek naar woonruimte in Veldhoven?

Veldhoven is een verassend veelzijde gemeente en biedt een rustige en moderne woonomgeving. Veldhoven beschikt over alle gewenste faciliteiten zoals het City Centrum met zijn ruime winkelaanbod, het theater “De Schalm” diverse sportfaciliteiten en de gezellige Kromstraat.

Rotsvast Eindhoven heeft een divers aanbod in zowel gemeubileerde als gestoffeerde studio’s, appartementen en woningen in Veldhoven.  Denk aan het populaire nieuwbouwcomplex “De Abdijtuinen” waar wij regelmatig diverse appartementen beschikbaar hebben.

De snelle groei van het bedrijfsleven op De Run zorgt ervoor dat Veldhoven een gewilde locatie is. De producten van morgen worden hier vandaag bedacht, gemaakt, en internationaal verkocht.

Ook de ligging ten opzichte van de High Tech Campus, de Internationale School, Eindhoven Airport en Best maakt Veldhoven steeds vaker een interessante woonlocatie voor ondermeer expats.

Veldhoven is per auto goed bereikbaar door de ligging aan de snelwegen A2 en de A67. Daarnaast heeft Veldhoven een goede (Phileas) busverbinding van en naar het NS-station in Eindhoven, een snelle en comfortabele manier van openbaar vervoer.

Vanaf luchthaven Eindhoven Airport vertrekken dagelijks internationale vluchten.

Bent u per direct opzoek naar woonruimte in Veldhoven? Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!