Rotsvast.nl

 

Woning huren in Goes?

BEKIJK ONS AANBOD

Wonen in Goes

De gemeente Goes biedt zowel een historische als een rustige woonomgeving. De stad Goes biedt u volwaardige stedelijke voorzieningen, zoals Theater De Mythe, de Zeelandhallen en een historisch centrum met vele winkels en restaurants en cafés. Goes biedt daarnaast ook ruimte. Vanuit de stad kun je zo uitwaaien op het weidse platteland of op het water. In Goes valt ontspannen wonen en werken daarom goed te combineren.

Op zonnige dagen geeft Goes je het gevoel dat je vakantie viert in je eigen woonplaats. En als je even ergens anders moet zijn, ben je vanuit Goes zo in Rotterdam, Breda, Antwerpen of aan het strand. Dat maakt Goes een ideale uitvalsbasis voor forenzen. Maar ook voor wie vlakbij huis wil werken, biedt Goes met de aanwezigheid van vele bedrijven en instellingen ruime mogelijkheden.

De stad Goes is centraal gelegen in Zeeland. De stad Goes telde in 2010 bijna 27.000 inwoners. De gemeente Goes bestaat tevens uit de dorpen 's-Heer Arendskerke , Kattendijke, Kloetinge en Wolphaartsdijk en bestaat uit ruim 37.000 inwoners.

Kortom: Goes is een aantrekkelijke gemeente om te wonen.

Woningaanbod in Goes

Het vinden van een huurwoning, huurappartement of studio, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd, in Goes is niet altijd even eenvoudig door het geringe aanbod. Wij doen echter ons best u toch in elke prijscategorie huurwoningen te kunnen aanbieden. Door de groeiende werkgelegenheid in Goes is steeds meer belangstelling voor een huurwoning in omgeving Goes. 

Meer informatie over een woning huren in Goes?

Naast een woning huren in Goes kunt u ook: