Rotsvast.nl

 

 

Woning huren in Etten-Leur?

BEKIJK ONS AANBOD

Huurwoning in Etten-Leur

Etten-Leur heeft vanaf 2005 een geheel vernieuwd centrum (in Etten) en bestaat verder uit 15 wijken waarin wij zowel appartementen als eengezinswoningen verhuren.  Etten-Leur ligt op ongeveer 15 autominuten van het centrum van Breda en telt thans ongeveer 42000 inwoners. Etten en Leur was tot 1968 de oude naam van de huidige gemeente Etten-Leur. In Etten-Leur  zijn scholen, openbaar vervoer, winkels, speel –en sportmogelijkheden op korte afstand aanwezig. Het is een ideale woonomgeving voor gezinnen met kinderen.  Voor korte en lange tijd verhuren wij hier diverse gemeubileerd en gestoffeerde huurwoningen.

U wilt een huis huren in Etten-Leur? U heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven bij een woningbouwvereniging, waar over het algemeen een wachtlijst geldt, of u kunt in de vrije sector een huis huren, zonder wachtlijst en vaak op betere locaties. Het zelf vinden van een geschikte woning kan lastig zijn, bezichtigingen kosten veel tijd en u heeft met veel verschillende mensen te maken. Dan is het nuttig Rotsvast Breda in te schakelen.

U geeft aan ons aan wat u zoekt, in welke prijsklasse en in welke omgeving u wilt wonen. Ook van belang zijn de gewenste grootte van de woning, wel of geen buiten, de etage, winkels en scholen in de buurt, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd etc.

Wij maken vervolgens een voorselectie en voor de woningen waar uw interesse naar uit gaat plannen we de daadwerkelijke bezichtigingsronde in. Wij werken bovendien samen met vele collega’s en beschikken daarom over een zeer ruim aanbod van huurwoningen in alle prijsklassen.

Meer weten over het huren van een huis in Etten-Leur?

Rotsvast Breda, met woningaanbod in West-Brabant, heeft in de afgelopen jaren vele tevreden huurders aan een huurhuis in Etten-Leur geholpen.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!