Rotsvast.nl

 

Wonen met uitzicht op het water?

BEKIJK ONS AANBOD

Wonen in Amsterdam-Zuid met uitzicht op het water?

Natuurlijk is dit mogelijk in Amsterdam, we hebben zeer regelmatig actueel aanbod van huurwoningen en huurappartementen in het gedeelte Oud Zuid in Amsterdam, met een prachtig uitzicht op de grachten en kanalen zoals De Amstel, Schinkel, Westlandgracht, Amstelkanaal, Boerenwetering, Riekerhaven en de Singelgracht bij de Stadhouderskade. Tevens zijn er prachtige appartementen gelegen nabij het Noorder Amstelkanaal en het Zuider Amstelkanaal. De grandeur van wonen in een monumentaal pand aan het water van de mooie grachten en kanalen in Amsterdam is natuurlijk groots te noemen.

In een stad als Amsterdam denk je bij water aan de binnenstad, maar in de populaire buurten de Pijp, Oud Zuid en de Rivierenbuurt is duidelijk ook genoeg woonruimte met een “canalview”.

Appartement aan het water in Amsterdam

Wilt u een woning, studio of appartement in Amsterdam met een uitzicht op het groen van het Vondelpark, of op het water van de diverse grachten en kanalen, dan kunt u uiteraard terecht bij ons kantoor op de Rijnstraat in de Rivierenbuurt.

Wij zijn de woonspecialisten in het mooiste gedeelte van Amsterdam. Naast een woning met uitzicht op het water huren in Amsterdam kunt u ook:

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!