Rotsvast.nl

Verhuurmakelaar in Zaandam en Zaanstad

Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Zaandam of gemeente Zaanstad? Bij Rotsvast bent u aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring, een groot netwerk en ons eigen platform is Rotsvast uw partner in het vinden van een geschikte en betrouwbare huurder. U kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke verhuur als verhuur voor een langere termijn. Daarnaast is Rotsvast gespecialiseerd in expatverhuur.

Neem direct contact op

 

Uw verhuurmakelaar in Zaandam en Zaanstad 

Wanneer u een woning gaat verhuren, moet u met een aantal zaken rekening houden. Hierbij kunt u denken aan bepaalde eisen die de gemeente stelt aan uw woning, het vinden en screenen van een geschikte huurder en het opstellen en controleren van juridische documenten zoals een huurcontract. Een verhuurmakelaar kan u hierbij helpen of volledig van u overnemen. Hierdoor heeft u zelf geen zorgen en weet u zeker dat het voor u wordt geregeld. 

Waarom Rotsvast in Zaandam en Zaanstad?

Rotsvast is uw partner voor professionele verhuur. U kunt bij onze verhuurmakelaars terecht voor:

  • Meer dan 30 jaar ervaring van de grootste landelijke verhuurmakelaar;
  • Lokale kantoren, gespecialiseerd in de lokale markt;
  • Een groot netwerk, waardoor u snel een goede, gescreende huurder in uw woning kan plaatsen;
  • Vastgoedbeheer, wat u naast onze services als verhuurmakelaars kan inzetten om uzelf te ontzorgen in het volledige proces.

 

Ons proces als verhuurmakelaar in Zaandam en Zaanstad

Wanneer u een woning verhuurt via Rotsvast is het proces als volgt:

Stap 1: Een vrijblijvend adviesgesprek

Voor u over gaat tot de verhuur van uw woning, plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek in met u. Tijdens dit gesprek lichten we onze werkwijze en visie toe en geven we u advies over een huurprijsindicatie en informatie over de verhuurmarkt. Daarnaast horen we graag welke verwachtingen en wensen u heeft voor uw woning.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Stap 2: Het vinden van geïnteresseerde huurders

Vervolgens wordt de advertentie geplaatst in ons netwerk en op onze website. De advertentie komt op tal van andere websites te staan, zoals Pararius en Expatrentals. Hierdoor vinden we snel een huurder voor u.

Stap 3: Bezichtiging en screening van de potentiële huurder

Wanneer er een of meerdere geïnteresseerde huurders zijn gevonden, plannen we een bezichtiging met hen en een van onze verhuurmakelaars. We controleren in deze stap ook de gegevens van de huurder, waarbij we gebruik maken van een screeningsprocedure. Als het resultaat positief is, brengen we u op de hoogte en bespreken we de verhuurvoorwaarden met u en de huurder door.

Stap 4: Afhandeling van het verhuurproces

Wanneer u akkoord gaat met de verhuur, stellen wij de huurovereenkomst op voor u. Ook zorgen we voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Ook verzorgen wij een digitaal incheckrapport. Hierin worden foto’s van de woning opgenomen, zodat de status van uw woning is vastgelegd.

 

Vastgoedbeheer Zaandam en Zaanstad

Bij Rotsvast kunt u naast onze services als verhuurmakelaar ook gebruik maken van vastgoedbeheer. Hierdoor kunt u ook na de afhandeling van de verhuur ontzorgd worden wat betreft het beheer van uw woning. U heeft dan zelf geen omkijken meer naar de woning of de huurder.

Meer over vastgoedbeheer

 

Uw woning verhuren via verhuurmakelaar Rotsvast in Zaandam?

Heeft u interesse om uw woning te laten verhuren door Rotsvast in Zaandam en gemeente Zaanstad? Vul direct het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op