Rotsvast.nl

 

Verhuren in Leiden?

MEer info over woningVERHUUR

Verhuur van woningen in Leiden

De huur en verhuurmarkt in Leiden is een complexe markt, waar een hoog service niveau wordt gevraagd en snelle maar gedegen handeling.

Hoe werkt Rotsvast Den Haag/Leiden?

Als u als verhuurder uw woning wilt aanbieden op de markt, wilt u het liefst zo snel mogelijk een geschikte huurder en een goede prijs. Het screenen van een huurder, voor uw kostbare bezit, is van groot belang. Rotsvast Den Haag/ Leiden is al ruim 20 jaar actief als gespecialiseerd verhuurmakelaar en al 18 jaar actief in Den Haag en omgeving, voor particulieren, bedrijven en expats en sinds 1 september 2013 is de makelaardij lid van de Stichting Keurmerk VerhuurVeilig. Dit houdt in dat u als verhuurder ervan op aan kunt, dat de huurder volgens een bepaalde procedure wordt gescreend.

Daarnaast kan Rotsvast Den Haag/Leiden u ook nog huurgarantie aanbieden. In het geval er toch een huurder in uw huis zit, die niet meer betaalt ( dat kan gebeuren als de huurder werkeloos wordt ), dan wordt er een deurwaarder ingeschakeld, die voor de incasso zorgt en de eventuele ontruiming. Alle kosten die hiermee samenhangen zijn niet voor rekening van de verhuurder en intussen wordt uw huur doorbetaald. U heeft dus geen verlies meer op een niet of slecht betalende klant.

Indien u uw woning wilt verhuren komen we graag een keer langs om samen met u alle zaken door te spreken en de huurprijs vast te stellen.

Meer weten over verhuur Leiden?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!