Rotsvast.nl

 

Gemeubileerd verhuren in Utrecht?

Vraag onze brochure aan

Wat kunnen wij betekenen voor u als verhuurder

Wij verhuren en beheren diverse gemeubileerde woonhuizen of appartementen in Utrecht en omstreken. Voor ons betekent gemeubileerd: compleet ingericht en direct te bewonen, kandidaten kunnen hun koffers hier uitpakken zonder dat het appartement of woonhuis nog enig werk vereist.

Hoe gaan wij te werk bij gemeubileerd verhuren?

Rotsvast Utrecht staat goed bekend in Utrecht bij o.a. vele bedrijven waaronder diverse multinationals en hogescholen, bovendien beschikken wij over een ruim netwerk van kandidaten. We plaatsen uw gemeubileerde woning op onze website inclusief foto's, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw woning krijgen. De gemeubileerde woningen zijn zeer in trek bij expats, deze mensen hebben een tijdelijke aanstelling bij een bedrijf in en rondom Utrecht.
Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw gemeubileerd woonhuis of appartement

Voor de verhuur van uw gemeubileerde woonruimte hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. U leest hier alles over in onze verhuurdersbrochure.
Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.
Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
Wij zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat .
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Naast de verhuur van uw gemeubileerde woonruimte, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.