Rotsvast.nl

 

Studio verhuren in Eindhoven?

Vraag de gratis brochure aan

Studio verhuren

Rotsvast Eindhoven verhuurt en beheert diverse gestoffeerde studio’s in Eindhoven en omstreken. Een studio is uitgerust met faciliteiten als een badkamer, keuken en toilet en deze zijn in vrijwel alle gevallen voor eigen gebruik en hoeven niet te worden gedeeld met medebewoners. Tevens zijn de studio’s voorzien van een vloer, gordijnen en vaste verlichting. Studio’s zijn geschikt voor meestal 1 en in sommige gevallen 2 meestal werkende personen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Rotsvast Eindhoven staat goed bekend in Eindhoven bij o.a. diverse grote bedrijven/multinationals zoals Philips, ASML en High Tech Campus, mede hierdoor beschikken wij over een ruim netwerk van kandidaten. We plaatsen de studio op onze website inclusief foto's, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw studio krijgen. Studio’s zijn zeer in trek bij pas afgestudeerden en worden daarom snel verhuurd.

Wij dragen ook zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw studio

Voor de verhuur van uw studio hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Het voordeel voor u als eigenaar is dat wij de complete en kritische kandidatenselectie verzorgen, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

We selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen. Wij zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast de verhuur van uw studio, kunnen we het gehele financiële, administratieve en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.