Rotsvast.nl

 

Woning verhuren in Delft?

Vraag de gratis brochure aan

Woning verhuren in Delft

We verhuren en beheren diverse woningen in Delft en omstreken. Rotsvast staat goed bekend in Delft en we beschikken over een ruim netwerk van kandidaten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We plaatsen uw woning op onze website inclusief foto´s, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw huis krijgen. Woningen zijn erg in trek bij gezinnen. Daarnaast dragen we zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw woning

Voor de verhuur van uw woonruimte hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Het voordeel voor u als eigenaar is dat er geen kosten aan verbonden zijn om uw woning te verhuren en wij verzorgen de complete en kritische kandidatenselectie.

Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen. Vervolgens zorgen we voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Gratis advies over verhuren.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat (hier rekenen wij eenmalig een bedrag voor).
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse in het verhuren van uw woning?

Interesse om te gaan verhuren in Delft? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het formulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.