Rotsvast.nl

 

Appartement verhuren in Delft?

Vraag de gratis brochure aan

Appartement verhuren via Rotsvast Delft

Wij verhuren en beheren diverse appartementen in Delft en omgeving. Appartementen zijn zeer in trek bij stelletjes die voor het eerst gaan samenwonen en worden daarom snel verhuurd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Rotsvast staat goed bekend in Delft en we beschikken over een ruim netwerk van kandidaten. We plaatsen uw appartement op onze website inclusief foto's, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw appartement krijgen. Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw appartement

Voor de verhuur van uw appartement hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Het voordeel voor u als eigenaar is dat er geen kosten aan verbonden zijn om uw appartement te verhuren en wij verzorgen de complete en kritische kandidatenselectie.

Wij selecteren huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Daarnaast letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.

We zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Gratis advies over verhuren.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat (hier rekenen wij eenmalig een bedrag voor).
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse in het verhuren van uw appartement?

Interesse om te gaan verhuren in Delft? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het formulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.