Rotsvast.nl

 

Kamer verhuren in Bergen op Zoom?

Vraag de gratis brochure aan

Wat kunnen wij betekenen voor u als verhuurder?

Wij verhuren en beheren diverse kamers voor studenten en voor werkende kandidaten. De kamers verhuren wij in diverse soorten en maten. Van een kamer met een eigen douche en toilet tot een kamer waarbij dit gedeeld wordt met een aantal medebewoners.

Hoe gaan wij te werk om uw kamer te verhuren?

Rotsvast Bergen op Zoom heeft een ruim netwerk van kandidaten en staat goed bekend onder studenten via onder andere de universiteit en hogescholen. Hierdoor verhuren wij verhuren de verschillende kamers snel. Wij plaatsen uw kamer, inclusief foto's, op onze website, op deze manier krijgen kandidaten direct een compleet beeld van uw kamer. Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw kamer

Als eigenaar kiest u zelf of u de kamer wilt verhuren aan studenten of aan werkende kandidaten. Voor de verhuur van kamers hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Het voordeel voor u, als eigenaar, is dat er geen kosten aan verbonden zijn om uw kamer(s) te verhuren. Daarnaast verzorgen wij de complete en kritische kandidatenselectie. Vervolgens zorgen wij voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat (hier rekenen wij eenmalig een bedrag voor).
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Naast de verhuur van uw kamer(s), kunnen wij het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.