Rotsvast.nl

 

Verhuren in het Gooi?

MEer info over woningVERHUUR

Wilt u uw woning verhuren?

eeft u tijdelijk of voor langere tijd woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Rotsvast Gooi is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in verhuur van woonruimten. Variërend van gestoffeerde en gemeubileerde  kamers, studio’s, appartementen,  woonhuizen en villa’s in iedere prijsklasse in het gehele Gooi en omstreken. Ook voor de verhuur van uw bedrijfsruimte kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie over het beheer van uw woning.

Woonruimte aanbieden

Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. Rotsvast Gooi is gevestigd in Hilversum.

Wij komen graag bij u langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht kunnen worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij digitale foto's van uw woning en gebruiken deze voor diverse internetpresentaties.

Wat zijn de kosten?

Als eigenaar zijnde betaalt u ons een vergoeding ter hoogte van 7% en dit gaat over de huurprijs op jaarbasis inclusief eventuele servicekosten, exclusief leveringen en diensten, vermeerderd met 21% BTW. Lees meer over de 7% regeling en wat u daarvoor van ons mag verwachten.

Graag geven wij u meer informatie over onze werkwijze en wat u van ons mag verwachten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op per e-mail of per telefoon op 035-6281717. Wij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en zaterdag op afspraak van 9.00 tot 13.00 uur.

Verhuren zonder zorgen, wij nemen het graag van u over!