Rotsvast.nl

 

Verhuren in Eindhoven?

MEer info over woningVERHUUR

U denkt erover uw woning te verhuren?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verhuurmakelaars binnen onze vestiging in Eindhoven! Steeds meer internationale bedrijven zien kansen zich te vestigen in Eindhoven, een van de redenen waardoor er steeds meer vraag komt naar huurwoningen.

Wij zijn als verhuurmakelaar de grootste in Nederland en reeds 25 jaar succesvol actief op de verhuurmarkt. Onze expertise uit zich in het verhuren van zowel gestoffeerde als gemeubileerde studio’s, appartementen en woningen in alle gewenste prijsklassen in de regio Eindhoven.

Mede door deze expertise, kennis en ons uitgebreide netwerk zijn wij de uitgekozen partij om uw accommodatie te verhuren.

Wat heeft Rotsvast Eindhoven u te bieden als verhuurder?

  • Service
  • Kwaliteit
  • (Juridische) expertise
  • Persoonlijke benadering
  • Selectie van de juiste kandidaten
  • Verificatie inkomensgegevens kandidaten
  • Beheer
  • Ervaring en uitgebreid netwerk

Wij zijn ten alle tijden zoekende naar..

Daar onze kandidaten veelal expats zijn zoeken wij altijd naar kwalitatief gemeubileerde en/of gestoffeerde accommodaties. Onze bedrijfscultuur bijn Rotsvast Eindhoven is laagdrempelig, waardoor wij een gevarieerd woningaanbod in onze portefeuille hebben opgenomen.

U dient hierbij te denken aan: kamers, studio’s, appartementen, woningen en villa’s. Indien wij kandidaten inschrijven, selecteren wij in ons aanbod de juiste woonruimte. Hierdoor past uw woning naadloos in ons aanbod.

Beheer

U kunt het beheer van uw woning gedurende de huurperiode uitbesteden aan onze beheermaatschappij EHV Vastgoedmanagement. Wilt u woonruimte verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende beslommeringen? Of verblijft u in het buitenland en u wilt u het beheer uit handen geven? Of u nu particulier bent met één pand of meerdere panden in uw portefeuille heeft, wij nemen het beheer graag van u over!

Nieuwsgierig of wij ook iets voor u kunnen betekenen?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!