Rotsvast.nl

 

Vastgoedbeheer Tilburg?

Vastgoed beheer Tilburg

Wilt u uw woonruimte verhuren, maar heeft u geen zin om daar zelf te veel tijd mee kwijt te zijn? Zowel voor de verhuur van uw woning als voor het administratieve en technische beheer kunt u bij Rotsvast terecht!

Hoe gaat het verhuren van uw woning in zijn werk?

  • Na een eerste vrijblijvend adviesgesprek over het verhuren van uw woning, bekijken we samen met u de woning die u wilt verhuren.
  • Er vindt een uitgebreide opname plaats waar we ook professionele foto’s van uw woning maken en advies geven hoe u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor eventuele huurders.
  • Samen met u bespreken we het profiel van de huurder, de termijn van het huurcontract, de huurprijs en het technisch en financieel-administratieve beheer van de woning.
  • Daarna contacteren we ons netwerk van zowel bedrijven, expats als particulieren en brengen uw woning onder de aandacht.
  • Ook wordt uw woning aangeboden op onze website met een aantrekkelijke omschrijving en foto’s.
  • Bij interesse leggen we het profiel van de huurder aan u voor en volgt er een bezichtiging. Bezichtigingen worden door ons begeleid.
  • Daarna volgt het opmaken van het huurcontract en kan over worden gegaan tot het tekenen van het contract.
  • Tijdens de huurperiode nemen wij het technisch en financieel-administratieve beheer van u over. En dat is wel zo’n lekker gevoel!

Onroerend goed beheer: alle gemak onder 1 dak

Naast onze verhuurmakelaardij behoort het beheer van vastgoed (woonruimtes en bedrijfsruimtes) tot onze kernactiviteiten. Iedere eigenaar van vastgoed kan via Rotsvast Tilburg het financieel en technisch beheer aan ons kantoor uitbesteden.

Of u nu als particuliere belegger uw woonruimte of meerdere panden wilt in beheer wilt geven, verhuren, of wanneer u tijdelijk in het buitenland verblijft, wij nemen u graag alle taken die bij de verhuur van uw vastgoed komen kijken uit handen.

Onze beheertaak bestaat onder andere uit het verzorgen van alle uit de verhuur voortvloeiende correspondentie, de huurincasso, de verplichte (administratieve) beslommeringen en onderhoud. Tevens begint goed beheer bij een goede selectie van de huurders. Deze worden door ons zorgvuldig gescreend.

Betaling van de huur van uw vastgoed

De huur van uw vastgoed wordt maandelijks tijdig geïnd door Rotsvast Tilburg en zal naar uw rekening worden overgemaakt. U ontvangt tevens, voor uw administratie, een actueel betalingsoverzicht.

Rotsvast Tilburg heeft tevens als taak er voor te zorgen dat de huur door de huurder op tijd wordt betaald. Bij huurschuld wordt in eerste instantie een aanmaning gestuurd. Indien de huurachterstand meer dan 2 maanden bestrijkt zal door Rotsvast Tilburg een deurwaarder/ incassobureau worden ingeschakeld.

Administratie - huurverhoging

Tot onze administratieve taken behoort onder andere ook het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen en het maken van eindafrekeningen. Tevens kunnen wij voor huurders van bedrijven die daarom vragen een factuur verzorgen, wat voor  u als particuliere verhuurder niet mogelijk is.

Inspectie huurwoningen

Bij iedere begin- en eindoplevering (‘in- en uitcheck’) van een woning, is 1 van onze medewerkers aanwezig. Zij zorgen ervoor dat er een inspectierapport wordt opgesteld van de actuele toestand van het gehuurde. Aan de hand hiervan wordt de waarborgsom al dan niet aan de huurder geretourneerd.

Onderhoud en klachten huurders

Eventuele klachten aangaande het onderhoud of andere zaken worden door de Rotsvast Tilburg snel en vakkundig afgehandeld. Indien gewenst schakelen wij voor u een onderhoudsbedrijf in om het nodige onderhoud te laten verrichten.

Kosten vastgoed beheer

De kosten voor het beheren van uw vastgoed zijn afhankelijk van wat voor dienstenpakket u kiest. Dat kan variëren van alleen incasso, tot volledig beheer met huurgarantie. Bij de laatste vorm kiest u voor zorgeloze verhuur. Vraag naar onze tarieven en voorwaarden.

Opnieuw verhuren van uw huurwoning

Indien de woning vrijkomt, zegt de huurder bij ons op en zoeken we direct een nieuwe huurder.

Meer weten over de mogelijkheden van vastgoedbeheer?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast vastgoedbeheer kunt u bij Rotsvast ook terecht voor: