Rotsvast.nl

 

Vastgoedbeheer in Purmerend

MEer info over vastgoedbeheer

Wat kan Rotsvast voor u betekenen?

Effectieve verhuur, gedegen beheer, praktisch en haalbaar advies, efficiënte procedures, optimaal rendement en persoonlijke communicatie. Verhuur, huurincasso’s, onderhoud en administratie zijn zo altijd goed geregeld.

Rotsvast is een organisatie die haar goede naam mede te danken heeft aan persoonlijke en professionele dienstverlening. Rotsvast beheert en verhuurt vastgoed voor beleggers en particulieren. Dit doen wij al circa 30 jaar. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een specialist in verhuur en beheer van vastgoed en woningen in het bijzonder. Rotsvast biedt zowel landelijke dekking als lokale kennis.

Vinden van de juiste huurder

Het vinden van de juiste huurder blijft de belangrijkste taak. Rotsvast ziet het verhuren van de woning dan ook als een integraal onderdeel van het vastgoedbeheer.

Huurincasso

De huur wordt maandelijks geïnd door Rotsvast en zal naar uw rekening worden overgemaakt. Daarbij ontvangt u maandelijks een beheerafrekening voor uw administratie. Indien een huurder te laat is met het betalen van de huur zullen we contact opnemen met de huurder om te achterhalen wat de oorzaak en de mogelijke oplossing is voor de huurachterstand. Indien de huurachterstand meer dan twee maanden is, zal in overleg met de verhuurder een incassobureau of gerechtsdeurwaarder worden ingeschakeld.

Administratie

Over het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen hoeft u zich geen zorgen te maken; daar zorgen wij voor. Ook het administreren van eventuele servicekosten en geleverde diensten aan de huurders behoort tot onze taken.

Inspectie huurwoningen

Bij iedere begin- en eindcontrole van een woning is één van onze medewerkers aanwezig. Zij zorgen voor een inspectierapport van de actuele toestand van het gehuurde (inclusief foto’s). Aan de hand hiervan wordt de waarborgsom al dan niet aan de huurder geretourneerd.

Onderhoud en klachten huurders

Rotsvast organiseert het onderhoud van de woning zoals: signalering onderhoud, offertes aanvragen en afstemmen, controle werkzaamheden, allemaal in overleg met de eigenaar. Indien er sprake is van vragen, storingen of klachten kunnen de huurders contact opnemen met Rotsvast. Deze worden door Rotsvast snel en vakkundig afgehandeld. In het geval van calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar.

Opnieuw verhuren van uw huurwoning

Indien de woning vrijkomt, zegt de huurder (met opzegtermijn) bij ons op en zoeken we direct een nieuwe huurder om leegstand te voorkomen.

Meer weten over de mogelijkheden van vastgoedbeheer door Rotsvast Purmerend?

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via:
E: purmerend@rotsvast.nl
T: +31 (0)299 42 98 82.