Rotsvast.nl

 

Vastgoedbeheer Den Bosch?

Vastgoed beheer Den Bosch

Wilt u uw woonruimte verhuren maar bent u niet in de gelegenheid om het beheer zelf te verzorgen? –Dit kan zijn omdat u in het buitenland verblijft of omdat u dit liever aan specialisten wenst uit te besteden. Zowel voor de verhuur van uw vastgoed als voor het administratieve en technische beheer kunt u bij Rotsvast terecht!

Hoe gaat het verhuren van uw vastgoed in zijn werk?

  • Na een eerste vrijblijvend adviesgesprek over het verhuren van uw vastgoed, bekijken we samen met u het vastgoed dat u wilt verhuren.
  • Er vindt een uitgebreide opname plaats waar we ook foto’s van uw woning maken en advies geven hoe u uw vastgoed zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor eventuele huurders.
  • Samen met u bespreken we het profiel van de huurder, de termijn van het huurcontract, de huurprijs en het technisch en financieel-administratieve beheer van de vastgoed.
  • Daarna contacteren we ons netwerk van zowel bedrijven, expats als particulieren en brengen uw vastgoed onder de aandacht.
  • Ook wordt uw vastgoed aangeboden op onze website met een aantrekkelijke omschrijving en foto’s.
  • Bij interesse leggen we het profiel van de huurder aan u voor en volgt er een bezichtiging. Bezichtigingen worden door ons begeleid.
  • Daarna volgt het opmaken van het huurcontract en kan over worden gegaan tot het tekenen van het contract.
  • Tijdens de huurperiode is het mogelijk dat wij u ontlasten op het gebied het technisch en financieel-administratieve gebied.
     

Onroerend goed beheer: alle gemak onder 1 dak

Naast onze verhuurmakelaardij behoort het beheer van vastgoed (woonruimtes en bedrijfsruimtes) tot onze kernactiviteiten. Wij kunnen iedere eigenaar van vastgoed ontlasten op gebied van financieel en technisch beheer.

Rotsvast biedt gerichte expertise op het gebied van commercieel vastgoedmanagement en kan u ondersteunen bij het behalen van een optimaal rendement. Rotsvast onderhoudt nauw contact met u en met de bestaande huurders. Wij maken de huur- danwel beheerovereenkomst op en kunnen uw huidige huurovereenkomsten screenen en kansen signaleren. Rotsvast draagt een goede communicatie en een integere samenwerking hoog in het vaandel.

Betaling van de huur van uw vastgoed

De huur van uw vastgoed wordt maandelijks tijdig geïnd door Rotsvast Den Bosch en zal naar uw rekening worden overgemaakt. U ontvangt tevens, voor uw administratie, een actueel betalingsoverzicht.

Rotsvast Den Bosch heeft als taak er voor te zorgen dat de huur door de huurder op tijd wordt betaald. Bij huurschuld wordt in eerste instantie een aanmaning gestuurd. Indien de huurachterstand meer dan 2 maanden bedraagt zal door Rotsvast Den Bosch een deurwaarderincassobureau worden ingeschakeld.

Administratie - huurverhoging

Tot onze administratieve taken behoort onder andere ook het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen en het maken van servicekostenafrekeningen. Tevens kunnen wij voor huurders van bedrijven die daarom vragen een factuur verzorgen, wat voor  u als particuliere verhuurder niet mogelijk is.

Inspectie vastgoed

Bij iedere begin- en eindoplevering (‘in- en uitcheck’) van een het vastgoedobject, is 1 van onze medewerkers aanwezig. Zij zorgen ervoor dat er een inspectierapport wordt opgesteld van de actuele toestand van het gehuurde. Aan de hand hiervan wordt de waarborgsom al dan niet aan de huurder geretourneerd aan het einde van de huurperiode.

Onderhoud en klachten huurders

Eventuele klachten aangaande het onderhoud of andere zaken worden door de Rotsvast Den Bosch snel en vakkundig afgehandeld. Indien gewenst schakelen wij voor u een onderhoudsbedrijf in om het nodige onderhoud te laten verrichten.

Kosten vastgoedbeheer

De kosten voor het beheren van uw vastgoed zijn afhankelijk van wat voor dienstenpakket u kiest. Dat kan variëren van alleen incasso, tot volledig beheer met huurgarantie. Bij de laatste vorm kiest u voor zorgeloze verhuur. Vraag naar onze tarieven en voorwaarden.

Opnieuw verhuren van uw vastgoed

Indien wij een huuropzegging ontvangen van uw huurder, zullen wij direct het huurtraject weer voor u in gang zetten.

Meer weten over de mogelijkheden van vastgoedbeheer?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!